ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πάτρα: Ανήθικοι ηλικιωμένοι "ψαρεύουν" ανήλικα

Πάτρα: Ανήθικοι ηλικιωμένοι "ψαρεύουν" ανήλικα

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 | 21:20


Τις αρρωστημένες σεξουαλικές τους ορέξεις πάνω στα άγουρα κορμιά ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας ακόμη και δέκα ετών, που «σεργιανίζουν» στην πιάτσα του αγοραίου έρωτα στην πλατεία Ολγας στην Πάτρα, ικανοποιούν ηλικιωμένοι άνδρες.

Οι μικρές «πεταλούδες της νύχτας» εκδίδονται καθημερινά για λίγα μόλις ευρώ. Η ταρίφα τους ξεκινά από τα πέντε ευρώ και αν καταφέρουν να κλείσουν «καλή συμφωνία» φτάνει μέχρι και τα 20 με 30 ευρώ. Τακτικοί πελάτες τους, οι παππούδες! Η είδηση προκαλεί σοκ και οι φωτογραφίες που κατάφερε να εξασφαλίσει τοπικό μέσο ενημέρωσης δίνουν... γροθιά στο στομάχι. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η υπόθεση με τα ανήλικα κορίτσια που εκδίδονται στην πλατεία Ολγας, στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας, τείνει να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, η αστυνομία είναι ενήμερη για το τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά δεν παρεμβαίνει.

Καθημερινά, γυναίκες, άνδρες και μικρά παιδιά έρχονται αντιμέτωποι με το ανατριχιαστικό θέαμα. Κοριτσάκια, ηλικίας από δέκα ετών μέχρι και δεκαπέντε, στήνονται στην πλατεία και περιμένουν τον πελάτη τους. Ακόμη και υπό το φως της ημέρας δεν είναι λίγες οι φορές που ηλικιωμένοι άνδρες, κρατώντας από το χέρι το εγγόνι τους, τα προσεγγίζουν και αρχίζουν το ερωτικό παζάρι.

Επειτα φεύγουν και επιστρέφουν λίγη ώρα αργότερα μόνοι τους για να απολαύσουν μαζί τους λίγες στιγμές ηδονής. Οι ηλικιωμένοι παιδεραστές μεταφέρουν τις ανήλικες σε φθηνά ξενοδοχεία και έπειτα επιστρέφουν πάλι σαν κύριοι στα σπίτια και τις οικογένειές τους. Το τοπικό ενημερωτικό σάιτ The Best εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει περίτρανα το αηδιαστικό υπαίθριο πορνείο που έχει στηθεί στο κέντρο της πόλης.

Δύο νεαρές έχουν προσεγγίσει ηλικιωμένο και του προτείνουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες. Το φαινόμενο [Οι ηλικιωμένοι παιδεραστές τις μεταφέρουν σε φθηνά ξενοδοχεία.] φυσικά είναι καθημερινό, όλες τις ώρες της μέρας, σε βαθμό να υπάρχουν παράπονα από τους περίοικους και τους καταστηματάρχες για τη μετατροπή της πλατείας σε στέκι του αγοραίου έρωτα. Να σημειωθεί ότι, όπως λένε οι περίοικοι, μεταξύ των πελατών των εκδιδόμενων νεαρών κοριτσιών, εκτός από ηλικιωμένα άτομα, περιλαμβάνονται και επώνυμοι πολίτες. Κύριοι που με τα κοστούμια και τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους τις προσεγγίζουν, τις επιβιβάζουν και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οπως λένε οι κάτοικοι, αυτό το φαινόμενο έκανε την εμφάνισή του πέρσι, ανακόπηκε κάποια στιγμή με την ένταση των ελέγχων από την πλευρά της αστυνομίας, και τώρα επιστρέφει δριμύτερο, προκαλώντας οργή, αηδία, αλλά και θλίψη σε όσους τυχαίνει να γίνονται μάρτυρες ύποπτων σκηνών, με τις μικρές να επιβιβάζονται σε αυτοκίνητα μεσηλίκων ή ακόμη και υπερηλίκων και να εξαφανίζονται σαν να πρόκειται για επαγγελματίες συνοδούς
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger