ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Έρχεται εβδομάδα εξελίξεων για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Έρχεται εβδομάδα εξελίξεων για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Written By Greekznews 1 on Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 13:20

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου ο πρώην γενικός γραμματέας Εξοπλισμών και νυν συγκατηγορούμενος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Σμπώκος.

Ο «Γιάννης» ή «Βοsko» στις σημειώσεις του πρώην υπουργού -σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές- έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί για την απολογία του και να επιχειρήσει να αντικρούσει όσα του καταλογίζονται βάσει της έρευνας, καθώς φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο στη διακίνηση χρημάτων από «ωφελήματα» για τις προμήθειες του υπουργείου Άμυνας.

Προθεσμία για τις 8 Οκτωβρίου έλαβε και η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μολντενάουερ, η οποία καλείται να λογοδοτήσει τόσο για έμβασμά της προς εταιρία που διακινούσε παράνομα χρήματα του πρώην υπουργού όσο και για τον ισχυρισμό τού συγκατηγορουμένου της πλέον, Νίκου Ζήγρα ότι αυτή έλαβε «μαύρα χρήματα» για να αποδεσμεύσει τον πρώην σύζυγό της, προκειμένου εκείνος να παντρευτεί τη Βίκυ Σταμάτη.

Εντός της εβδομάδας θα απολογηθούν επίσης και οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι που κάλεσε ο ανακριτής, δηλ. οι Γιώργος Κωνσταντάτος, Νίκος Καρατζάς και Φώτης Αρβανίτης, στους οποίους αποδίδεται περιφερειακός ρόλος.

Το Σαββατοκύριακο θα μεταχθούν στα δικαστήρια για συμπληρωματικές απολογίες και οι επτά κρατούμενοι στην υπόθεση.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger