ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Στο πλευρό της Ελλάδας Σκωτσέζος δήμαρχος

Στο πλευρό της Ελλάδας Σκωτσέζος δήμαρχος

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 | 11:20

Καταπέλτης κατά των κυβερνήσεων της Βρετανίας, της Γερμανίας και της Ε.Ε., ο πρώην δήμαρχος της τέταρτης μεγαλύτερης πόλης της Σκωτίας...
του Dundee, Μέλβιν Ρολφ, χαρακτήρισε ως μεγάλο λάθος να πληρώσουν για την κρίση οι εργαζόμενοι της Ελλάδας οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα.Ο κ. Ραλφ, επισκέπτεται την Κέρκυρα για ολιγοήμερες διακοπές και βρέθηκε στο χώρο της διαδήλωσης των εργαζομένων του νησιού κατά των οικονομικών μέτρων.

Χαρακτήρισε «έγκλημα» αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας ότι άνθρωποι που έχουν πλουτίσει και οι Τράπεζες δεν έχουν δει τα έσοδά τους να μειώνονται, αντίθετα με τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους που βλέπουν τις δουλειές και τις αποδοχές τους να χάνονται.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η βρετανική κυβέρνηση, η γερμανική κυβέρνηση, όλες οι κυβερνήσεις πρέπει να καθίσουν και να λάβουν υπ΄ όψιν τους ότι οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται έτσι», υπογράμμισε ο πρώην Σκωτσέζος δήμαρχος μιλώντας στο CοrfuPress.com, ο οποίος όμως υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει η Ελλάδα να βγει από την ευρωζώνη καθώς δεν υπάρχει εναλλακτική λύση βιώσιμη για την οικονομία.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger