ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα κατά των σκληρών μέτρων

Διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα κατά των σκληρών μέτρων

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 | 19:10


Χιλιάδες διαδηλωτές από όλη την Ελλάδα έχουν κατέβει στους δρόμους αντιδρώντας για τα νέα μέτρα. Στην Αθήνα χιλιάδες πολίτες ήθελαν να διαδηλώσουν ειρηνικά στην πορεία που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας ως αντίδρταση κατά των σκληρών μέτρων.

Και το κατάφεραν μέχρι που για άλλη μία φορά χτύπησαν οι κουκουλοφόροι. Από εκεί και μετά, το Σύνταγμα παραδόθηκε στις ορέξεις αυτών που θέλουν να ονομάζονται αναρχικοί.

Μολότοφ, μπουκάλια, πέτρα, δακρυγόνα. Έκαψαν ακόμη και το κιόσκι του Χαμόγελου του Παιδιού.

Λαοθάλασσα από κόσμο στο Σύνταγμα. Πολίτες φτάνουν διαρκώς από τη Σταδίου. Θέλουν να κρατήσουν την πορεία ειρηνική
Μολότοφ και κρότου λάμψης στη Βασιλέως Γεωργίου
Μπουκάλια στους αστυνομικούς πετούν οι αναρχικοί
Τα επεισόδια όμως δεν έλλειψαν ούτε από αυτήν την πορεία που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας ως αντίδρταση κατά των σκληρών μέτρων.

Θεσσαλονίκη

Αδιάβατο είναι αυτή τη στιγμή το κέντρο της Θεσσαλονίκης από τους διαδηλωτές. Κλειστές είναι αυτήν την ώρα οι οδοί Εγνατία, Τσιμισκή και Αγίου Δημητρίου. Ανοιχτες αλλά με μεγάλο όγκο οχημάτων είναι η Λεωφόρος Νίκης καθώς και η οδός Κασσάνδρου.



Οι συγκεντρωμένοι με αφετηρία την Καμάρα κατευθύνονται μέσω της Εγνατίας Οδού προς την πλατεία Αριστοτέλους όπου βρίσκεται το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.



Πάτρα
Μεγαλειώδης χαρακτηρίζεται η συγκέντρωση του κόσμου στην πορεία του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας. Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 10.000 άτομα συμμετέχουν στην πορεία.




Κρήτη

Οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, άνεργοι, αγρότες, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στις φυλακές και στους δήμους, συνταξιούχοι διαδήλωσαν στους δρόμους.
Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θεωρείται ως μία από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει ποτέ.






Λέσβος


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το πρωί στην πλατεία Σαπφούς στην Λέσβο και στη συνέχεια, αφού πραγματοποίησαν πορεία μέσα από την αγορά της Μυτιλήνης, διαδήλωσαν στο λιμάνι της πόλης και κατευθύνθηκαν προς το κτήριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. .




Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger