ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ο Πατούλης απαντάει για τη λίστα

Ο Πατούλης απαντάει για τη λίστα

Written By Greekz News on Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 07:50


Την δική του απάντηση έδωσε, με ανακοίνωση του, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μετά από τη δημοσιοποίηση της λίστας με τα πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, στην οποία περιλαμβάνεται το όνομα του.
Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση του:
«Με έκπληξη πληροφορήθηκα σήμερα απ’την  λίστα, ότι το  ΣΔΟΕ εξετάζει καταγγελία περί αδικαιολόγητης αύξησης της περιουσίας μου.
Ποτέ, βεβαίως, δεν με κάλεσε το ΣΔΟΕ ή όποια άλλη Αρχή για τέτοιο θέμα, ούτε υπήρξε οποιαδήποτε σχετική ενημέρωσή μου.
Δεν γνωρίζω αν η λίστα αυτή που αναρτήθηκε είναι πραγματική, γι’αυτό σκοπεύω να επισκεφθώ άμεσα τον κ. Προϊστάμενο του ΣΔΟΕ,  προκειμένου να ενημερωθώ για το τι πραγματικά ισχύει.
Αν πραγματικά το ΣΔΟΕ ελέγχει το πρόσωπό μου, θα θέσω άμεσα στην διάθεσή του κάθε στοιχείο που θα μου ζητηθεί, ενώ επιπλέον θα ζητήσω να επισπευσθεί ο έλεγχος, ώστε να λάμψει η αλήθεια.
Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται.
Σε κάθε περίπτωση θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η ακριβής περιουσιακή μου κατάσταση, είναι αποτυπωμένη με πλήρη διαφάνεια στα πόθεν έσχες που έχω καταθέσει και είναι στην διάθεση των αρμόδιων ελεγκτικών Αρχών.
Είναι προφανές ότι μόλις τεθεί υπόψη μου συγκεκριμένη καταγγελία θα δοθεί αμέσως και η κατάλληλη απάντησή μου.
Οι κακόβουλες προσπάθειες κάποιων που επιθυμούν διακαώς να ανακόψουν το έργο μου στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στο χώρο της Υγείας, θα πέσουν  στο κενό».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger