ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καράμπελα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καράμπελα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών

Written By Greekznews 1 on Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 11:10

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Καράμπελας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Κοσμά Χρηστίδη και από...
αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε σήμερα το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Σκοπός της επισκέψεως του ήταν η παρουσίαση των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων, καθώς και η επίδειξη λειτουργίας του συστήματος τηλεϊατρικής που χρησιμοποιείται από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Διαπιστώθηκαν οι δυνατότητες του συστήματος και του προσωπικού που το υποστηρίζει, αλλά και η ανάγκη για ανάληψη συντονισμένων δράσεων για την πλήρη αξιοποίησή τους, προς την κατεύθυνση της βελτιστοποίησης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.

Στη συνέχεια, ο κ. Υφυπουργός επισκέφθηκε τη Γενική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο και τη ΜΕΘ της Καρδιολογικής Κλινικής, όπου και ενημερώθηκε λεπτομερώς, τόσο από τη Διοίκηση, όσο και από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για το επιτελούμενο έργο, τις δυσχέρειες αλλά και τις προοπτικές του Νοσοκομείου. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να ακούσει τις απόψεις της Διοίκησης και του προσωπικού για τις επικείμενες αλλαγές που σχεδιάζονται στο χώρο της υγειονομικής περίθαλψης των Ενόπλων Δυνάμεων.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger