ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΕΔΕ για περίεργες εξετάσεις στο ΙΚΑ Ηρακλείου

ΕΔΕ για περίεργες εξετάσεις στο ΙΚΑ Ηρακλείου

Written By Greekznews 1 on Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 | 11:30

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διενεργείται στους κόλπους του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο προκειμένου να διερευνηθεί τι κάνει συγκεκριμένη ειδικότητα γιατρών και τι εξετάσεις γράφουν. Πιο συγκεκριμένα...
και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κλιμάκιο από την Αθήνα ήρθε στο Ηράκλειο προκειμένου να διερευνήσει υπόθεση που έχει σχέση με αυξημένο αριθμό μαγνητικών τομογραφιών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα κεντρικά του ασφαλιστικού φορέα θορυβήθηκαν όταν είδαν τις μαγνητικές τομογραφίες που είχαν γράψει η συγκεκριμένης ειδικότητας γιατροί του Ηρακλείου. Έτσι αποφάσισαν να εξετάσουν μία προς μία τις περιπτώσεις των μαγνητικών και αν ήταν αναγκαίο να γίνουν.

Συγκρότησαν μία επιτροπή που διενεργεί την ΕΔΕ αυτή τη χρονική περίοδο και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι γιατροί με μεγάλο πελατολόγιο που αναγκαστικά θα έχουν γράψει και έναν μεγαλύτερο αριθμό της ακριβής εξέτασης, όμως υπάρχουν και γιατροί που έχουν γράψει μία ή δύο μόλις τέτοιες εξετάσεις και παρόλα αυτά σύρονται σε μία διαδικασία άνευ προηγουμένου.

Δε θα τολμάμε να γράψουμε εξέταση έστω κι αν το έχουν ανάγκη οι ασθενείς μας, έχουμε την αίσθηση ότι γίνεται σκόπιμα για να τρομοκρατήσουν τους γιατρούς να περιορίσουν αυτού του είδους τις εξετάσεις που έχουν μεγάλο κόστος για τον φορέα υπογράμμισε στο Prismanews.gr γιατρός που ξέρει καλά τις διαδικασίες του ιδρύματος.
prismanews.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger