ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Η Aguilera πήρε πόδι απ' το ριάλιτι "The Voice"

Η Aguilera πήρε πόδι απ' το ριάλιτι "The Voice"

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 13:40

Η Christina Aguilera μπορεί να πήρε πόδι από την κριτική επιτροπή του φετινού μουσικού ριάλιτι "The Voice" του NBC αλλά κρατάει τους τύπους και...
αποφεύγει τη μουρμούρα. Μάλιστα, δικαιολόγησε την απομάκρυνσή της υποστηρίζοντας ότι ήταν δική της απόφαση.

«Το σόου είναι για μένα μια γλυκόπικρη ανάμνηση», δήλωσε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και τόνισε πως έχει να θυμάται πολλές όμορφες στιγμές.

«Ήμασταν πολύ καλή προπονητική ομάδα και μετά από τρεις σεζόν είχαμε δεθεί», είπε η Aguilera και αποκάλυψε ότι είχε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον frontman των Maroon5 και κριτή του σόου Adam Levine, με τον οποίο έκανανσκανταλιές στα διαλείμματα των live στα παρασκήνια.

Η 31χρονη τραγουδίστρια εξήγησε ότι θέλει να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα και να επικεντρωθεί στην προσωπική της εξέλιξη ως καλλιτέχνης, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο τηλεοπτικό μουσικό σόου…

«Θέλω να ζήσω νέες εμπειρίες και να κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Έτσι, θα μπορώ να προπονώ καλύτερα και την ομάδα μου, αν επιστρέψω στο σόου», είπε η αμερικανίδα σταρ, που το Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το έβδομο στούντιο άλμπουμ της.

Η Christina Aguilera θα αντικατασταθεί από την κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira, η οποία ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, με τον σύντροφό της ισπανό ποδοσφαιριστή, Gerard Pique.
nooz.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger