ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Δεν ανησυχούν για Μέλμπεργκ

Δεν ανησυχούν για Μέλμπεργκ

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 | 20:00



Η παραμονή του Όλοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό είχε εμφανιστεί σίγουρη προ ημερών και μάλιστα είχε εκτιμηθεί ότι ο Σουηδός θα υπέγραφε από την περασμένη εβδομάδα, κάτι που δεν έχει συμβεί. Υπάρχει λόγος ανησυχίας;

Η αλήθεια είναι ότι το ζήτημα δεν ήταν τόσο απλό όσο παρουσιάστηκε από τον Τύπο, παρότι είναι κοινή επιθυμία η ανανέωση της συνεργασίας. Υπάρχουν ζητήματα που έχουν να κάνουν και με το οικονομικό, αλλά και με τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου, στα οποία εκφράζονται αντιρρήσεις από την πλευρά του ατζέντη του Μέλμπεργκ.

Ακόμη και τώρα πάντως εκτιμάται πως με αμοιβαίες υποχωρήσεις και με έντονη τη θέληση του Όλοφ να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, δεν θα υπάρξει τελικά πρόβλημα και σύντομα θα μπουν οι υπογραφές. Μέχρι τότε πάντως οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν.

Στο μεταξύ, σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας κάνει λόγο για τον Νταβίντ Πιζάρο και σχετικά με αναθέρμανση του ερυθρόλευκου ενδιαφέροντος για τον Χιλιανό μέσο -κλώνο του Ιμπαγάσα - που ανήκει για άλλον ένα χρόνο στη Ρόμα και φέτος είχε πάει δανεικός στη Μάντσεστερ Σίτι. Για τον Πιζάρο είχε γίνει πέρσι μεγάλο σίριαλ, στο τέλος ο Ολυμπιακός είχε κάνει πίσω λόγω Μαθία, αλλά φέτος ίσως ξαναγίνει προσπάθεια. Για έναν παίκτη, πάντως, που δεν είχε δείξει ιδιαίτερα ζεστός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Μπορεί, όμως, φέτος να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά, αφού και το κασέ του έχει πέσει.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger