ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Σημαντική νίκη για τον ΠΑΣ

Σημαντική νίκη για τον ΠΑΣ

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 | 19:36



Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχε ο ΠΑΣ στα Ιωάννινα κόντρα στον Λεβαδειακό, καθώς επικράτησε με 2-0. Αυτή ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για τους Γιαννιώτες μετά την επικράτηση επί της Δόξας Δράμας μεσοβδόμαδα.

Ο ΠΑΣ μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Λεβαδειακό να μένει πίσω και να μην παίρνει πρωτοβουλίες. Στο 18ο λεπτό του αγώνα, οι ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Αλεξίου είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας τον Λεβαδειακό με δέκα παίκτες.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ουσιαστικά η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ των γηπεδούχων καθώς ο Μπεσέρα με ένα σουτ «κεραυνό» έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ.

Ο Λεβαδειακός απείλησε μόνο στο 30ο λεπτό όταν ο Μαχαίρας σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ Γιάννινα, και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Αναστασιάδη θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 2-0 πολύ νωρίς, όμως στο πέναλτι που κέρδισε ο Ντάσιος στο 51ο λεπτό από μαρκάρισμα του Κόρμπου, ο Μπεσέρα αστόχησε.

Ο Ντάσιος όμως, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 61ο λεπτό μετά από πανέμορφη συνεργασία με τον Πάντο και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger