ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ο Σπίρτζης στον Realfm 97,8: Παραπληροφορούνται οι πολίτες ότι πάει η κυβέρνηση να κλείσει την taxibeat

Ο Σπίρτζης στον Realfm 97,8: Παραπληροφορούνται οι πολίτες ότι πάει η κυβέρνηση να κλείσει την taxibeat

Written By "GreekzNews" on Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 | 21:52

"Παραπληροφορούνται οι πολίτες ότι πάει η κυβέρνηση να κλείσει την taxibeat. Καμία τέτοια διάθεση. Μακάρι να έχουμε άλλες πενήντα καινοτόμες εφαρμογές και να τις στηρίξουμε. Αυτό που δεν θα επιτρέψουμε όμως σε καμία περίπτωση είναι να υπάρχουν αδιαφανείς διαδικασίες" τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

"Υπάρχει ένα σχέδιο που είναι σε διαμόρφωση που δεν έχει βγει πουθενά προς τα έξω, δεν έχει σταλεί στη Βουλή, ούτε έχει διαμορφωθεί ακόμα" επεσήμανε ο κ. Σπίρτζης ενώ σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το νομοσχέδιο έκανε λόγο για "συγκεκριμένη δράση της ΝΔ και συγκεκριμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης".

"Είναι γνωστό σε όλους, ότι αυτό που γινόταν στη χώρα για πάρα πολλά χρόνια είναι να υπάρχουν γκρίζες ζώνες για να εξυπηρετούνται εταιρείες που δεν πληρώνουν ένα ευρώ εφορία, που δεν έχουν ούτε έδρα στην Ελλάδα, ούτε επίσημο εκπρόσωπο, όταν ο ελληνικός λαός έχει επωμιστεί όλα τα βάρη. Tώρα βρήκαν άλλοθι ότι πάμε να κλείσουμε την beat" σημείωσε ο υπουργός Μεταφορών.

"Όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βγαίνει και αναφέρεται σε συγκεκριμένες εταιρείες, τις ονοματίζει και όχι σε θεσμικό πλαίσιο που πρέπει να υπάρχει στη χώρα, δείχνει και την πολιτική και τη διαφορά της πολιτικής που έχουμε εμείς με τη ΝΔ", είπε.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger