ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » "ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ" Ο Πάνος Καμμένος λίγο πριν υποδεχθεί τον Ομπάμα

"ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ" Ο Πάνος Καμμένος λίγο πριν υποδεχθεί τον Ομπάμα

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 | 12:31

-Η Εθνική Αμυνα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας, μεγάλος κλοιός ασφάλειας.

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τη χώρα μας, εάν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και δίχως μικροπρέπειες.

Η επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα έρχεται σε μια συγκυρία που βρισκόμαστε μια ανάσα από την επίλυση του Κυπριακού (ένα όνειρο μισού αιώνα σχεδόν), σε μια συγκυρία που η Μεσόγειος έχει γίνει νεκροταφείο προσφύγων, σε μια συγκυρία που ο διάδοχος του Ομπάμα προκαλεί αντιδράσεις στην παγκόσμια κοινότητα.

Η παρουσία του Αμερικανού Προέδρου στην Ελλάδα “νομιμοποιεί” στα μάτια της Ευρώπης και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό έχει μεγάλη σημασία για όσα έρχονται. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για ένα νέο Σχέδιο Μάρσαλ.

Είναι Τρίτη 15 Νοεμβρίου ώρα 7 το πρωί. Ο Ελληνας υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος είναι από τις 4 τα ξημερώματα σε κατάσταση εγρήγορσης. Είναι μια Μεγάλη Στιγμή και για τον ίδιο προσωπικά. Είναι αυτός που θα υποδεχθεί τον πλανητάρχη στο Αεροδρόμιο.

-Η Ελλάδα είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί τον πλανητάρχη. Η Εθνική Αμυνα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας. Γίνονται διαρκώς ασκήσεις προσομείωσης. Η Αεράμυνα της χώρας έχει δημιουργήσει έναν μεγάλο κλοιό ασφαλείας, όλα τα αμυντικά συστήματα, ανάμεσά τους και οι Patriot της Πολεμικής Αεροπορίας συμμετέχουν στον κλοιό ασφαλείας. Ο ίδιος ο Ομπάμα τώρα και η συνοδεία του θα πετάξουν στην Αθήνα με δύο αεροπλάνα. Ούτε κι εμείς γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή σε πιο από τα δύο θα επιβαίνει ο πλανητάρχης. Δεν γνωρίζουμε ούτε την ακριβή ώρα άφιξής του. Στο κλοιό της Ασφάλειάς του συμμετέχουν και οι Αμερικανοί πράκτορες που βρίσκονται ακροβολισμένοι στην ελληνική πρωτεύουσα…

Ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Αμυνας συνειδητοποιήσει και την επιρροή που έχει στο κοινό του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σοβαρά να υποδεχθεί τον Ομπάμα στο Αεροδρόμιο φορώντας κόκκινη γραβάτα…


Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger