ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ανησυχία στην κυβέρνηση για την επίθεση σε χώρο με παιδιά

Ανησυχία στην κυβέρνηση για την επίθεση σε χώρο με παιδιά

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 | 15:03

Ανησυχία στην κυβέρνηση για την επίθεση σε χώρο με παιδιάΑμέσως μετά την έκρηξη της βόμβας στο εμπορικό κέντρο «The Mall», στο Μαρούσι, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στην Κατεχάκη, ενώ προηγήθηκε ενημέρωση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για την έκρηξη της βόμβας και είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, καθώς και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.

Κυβερνητικά στελέχη επισημαίνουν ότι προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό το γεγονός ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε ώρα που στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν παιδιά.

«Τέτοιες ενέργειες πλήττουν το δημοκρατικό πολίτευμα και προσπαθούν να το αποσταθεροποιήσουν. Η δημοκρατία δεν φοβάται την τρομοκρατία, τέτοιες ενέργειες δεν θα κάμψουν το ηθικό και το φρόνημα κανενός» σχολίασε στον Σκάι ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χαράλαμπος Αθανασίου, καταδικάζοντας την επίθεση.

Το περιστατικό καταδίκασαν επίσης, με δηλώσεις τους στον Σκάι, οι βουλευτές της ΝΔ Κώστας Τασούλας και του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς.

Σε αναρτησή του στο twitter, ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε: «Πόσο άρρωστοι πρέπει να είναι κάποιοι για να βάλουν βόμβα σε δημόσιο χώρο, διακινδυνεύοντας ζωές αθώων; Ζήτω η ΆκραΑριστερά… ντροπή!».

Την καταδίκη τους για την βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο The Mall εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους η ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ.

«Η σημερινή εγκληματική ενέργεια αποτελεί πράξη τυφλής βίας και μάλιστα σε ένα χώρο που υπήρχαν μικρά παιδιά. Η τρομοκρατία, πλέον, απειλεί την κοινωνία» αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά «Είναι μια άκρως επικίνδυνη και ύποπτη ενέργεια. Εντάσσεται στο σχεδιασμό εκφοβισμού του λαού και προσφέρει υπηρεσίες σε όσους επιδιώκουν την ενδυνάμωση των μηχανισμών καταστολής και τρομοκράτησης του λαού» τονίζει το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.
Πηγή: protothema.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger