ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Δούρου: Πατριωτισμός είναι να βρει δουλειά ο άνεργος

Δούρου: Πατριωτισμός είναι να βρει δουλειά ο άνεργος

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 | 15:48

Δούρου: Πατριωτισμός είναι να βρει δουλειά ο άνεργος
«Αποθέωση της υποκρισίας» αποτελεί, σύμφωνα με τη βουλευτή Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, το να εγκαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ για ενδοτικότητα από εκείνους που άρθρωσαν το mea culpa ενώπιον της Μέρκελ.
Αντιθέτως, λέει η κ. Δούρου με συνέντευξή της στις 6 μέρες, η συνάντηση Τσίπρα-Σόιμπλε εκθέτει την κυβέρνηση, η οποία τελεί υπό πανικό και επιδίδεται σε επιδείξεις ψευτοπατριωτισμού στο εσωτερικό της χώρας.
Οσον αφορά τα ταξίδια της ηγεσίας στο εξωτερικό, σημειώνει ότι η διάνοιξη διαύλων επικοινωνίας συνιστά αυτονόητη τακτική στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον και όχι "ευθυγράμμιση".
Επίσης, αναφερόμενη στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, διαπιστώνει ότι η συγκυρία κρύβει απειλές και προσφέρει ευκαιρίες, αναφέρεται στον "γέροντα Παστίτσιο" τονίζοντας «για εκείνον και όχι για τη λίστα Λαγκάρντ ζήτησαν τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ για τις καταλήψεις λέει πως «είναι ψευτοπατριωτική η πολιτική μέσω των επιχειρήσεων Δένδια σε χώρους καταλήψεων».
Οσον αφορά τα ελληνοτουρκικά «διαπραγματεύσεις με την Τουρκία δεν σημαίνει εκπτώσεις στα κυριαρχικά μας δικαιώματα» λέει.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger