ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΚΚΕ: Εχθρική η καπιταλιστική ανάπτυξη

ΚΚΕ: Εχθρική η καπιταλιστική ανάπτυξη

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 | 15:40


Εχθρική προς το λαό, σημειώνει το ΚΚΕ, ότι είναι η καπιταλιστική ανάπτυξη, με αφορμή τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με στελέχη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Οι επενδύσεις των επιχειρηματικών ομίλων θα γίνουν με όρους που θα εξασφαλίζουν την ακόμη μεγαλύτερη κερδοφορία τους, με πιο φτηνή εργατική δύναμη», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα, τονίζοντας ότι «Η καπιταλιστική ανάπτυξη, που αποθεώνουν όλα τα κόμματα του ‘ευρωμονοδρόμου’, θα γίνει πάνω σε ερείπια δικαιωμάτων» και ότι «δε θα αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας».
«Οι νέες θέσεις εργασίας θα είναι σε συνθήκες γαλέρας και λιγότερες από αυτές που χάνονται καθημερινά εξαιτίας της καπιταλιστικής κρίσης.
Οι εργαζόμενοι έχουν μία επιλογή. Οργάνωση της πάλης για την απόκρουση των μέτρων ανοίγοντας το δρόμο για φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση.
Οι εξελίξεις και οι λαϊκές ανάγκες απαιτούν Λαϊκή Συμμαχία για την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, αποδέσμευση από την Ε.Ε. και μονομερή διαγραφή του χρέους, για ανάπτυξη προς όφελος του λαού», καταλήγει το κείμενο της ανακοίνωσης.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger