ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ΚΕΔΕ-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη

ΚΕΔΕ-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 | 16:10




Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν η  Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και η  Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος με αίτημα τη απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας των κοινωνικών δομών των δήμων και την υλοποίηση του προγράμματος Αυτεπιστασίας στους δήμους.
Στη συγκέντρωση θα συμμετέχουν αιρετοί, εργαζόμενοι και ωφελούμενοι από τα κοινωνικά προγράμματα.
Στη συνέχεια το προεδρείο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στους υπουργούς Εργασίας Γιάννη Βρούτση και Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.
Ειδικότερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας ζητά τη συνέχιση της χρηματοδότησης των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών για τα έτη 2013 και 2014, καθώς και την απεμπλοκή της χρηματοδότησης των δομών αυτών για φέτος μετά την απόφαση του Ζ΄ Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Παράλληλα ζητά τη διασφάλιση χρηματοδότησης για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς και τη διάθεση πόρων για την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος Αυτεπιστασίας στους δήμους για την απασχόληση ανέργων.
Σημειώνεται ότι ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται σήμερα, αύριο και μεθαύριο, 17,18,19 Δεκεμβρίου με πρωτοβουλία των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων της χώρας στις έδρες των Περιφερειών.   
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger