ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » «Σκυλάκι» της Κρίσταλ Χάρις έχει γίνει ο Χιου Χέφνερ

«Σκυλάκι» της Κρίσταλ Χάρις έχει γίνει ο Χιου Χέφνερ

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 | 00:41



«Σκυλάκι» της Κρίσταλ Χάρις έχει γίνει ο Χιου Χέφνερ 

Μπορεί να το έσκασε πέντε μέρες πριν το γάμο, αλλά τώρα δηλώνει έτοιμη να φορέσει την κουλούρα. Η 26χρονη Κρίσταλ Χάρις είναι η γυναίκα που κατάφερε να ρεζιλέψει τον Χιου Χέφνερ όταν τον παράτησε στα κρύα του λουτρού λίγο πριν τον γάμο τους. Τελικά όμως ο εκδότης του Playboy έπρεπε να φτάσει στα 86 του χρόνια για να βρει τον μάστορά του καθώς έπεσε ξανά στα δίχτυα της και πιάστηκε για τα καλά.

Όσο κι αν πληγώθηκε από την Κρίσταλ, δεν διστάζει να τολμήσει και να την αρραβωνιαστεί ξανά. Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, οι δυο τους έχουν ξεπεράσει όλα τα προβλήματα του παρελθόντος και θέλουν να σφραγίσουν την αγάπη τους με έναν γάμο.

Η Κρίσταλ το έσκασε από το Playboy Mansion, το διάσημο σπίτι του Χέφνερ, τον Ιούνιο του 2011, μόλις πέντε ημέρες πριν παντρευτούν. Μάλιστα δεν άργησαν και οι βαρύγδουπες δηλώσεις με την Χάρις να λέει ότι δεν την ελκύει ερωτικά και ότι εκείνος ντρέπεται να βγάλει τα ρούχα του λόγω ηλικίας.

Όλα αυτά τώρα ανήκουν στο παρελθόν αφού ο Χιου Χέφνερ, ο άντρας που έχει γνωρίσει αμέτρητα γυναικεία κορμιά, έχει μετατραπεί στο πειθήνιο όργανο της 26χρονης ξανθιάς και παρά τα όσα πέρασε αποφάσισε να ορίσει νέα ημερομηνία γάμου για την Πρωτοχρονιά του 2013.





Πηγή: newsbeast
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger