ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μεξικό: Έκλεψαν τη σωρό του αρχηγού των Zetas

Μεξικό: Έκλεψαν τη σωρό του αρχηγού των Zetas

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 | 04:00



Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση των μεξικανικών αρχών για τον θάνατο του αρχηγού του καρτέλ των Ζέτας, Εριμπέρτο Λασκάνο, ένοπλοι εισέβαλλαν στο γραφείο τελετών όπου υπήρχε η σωρός του και έκλεψαν το πτώμα!

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της πολιτείας Κοαουίλα, Ομέρο Ράμος, μια ομάδα ενόπλων εισέβαλε στο γραφείο κηδειών της πόλης Καμπίνας, εξουδετέρωσαν τους υπαλλήλους, πήραν το πτώμα του Λασκάνο, καθώς και ενός άλλου άνδρα που είχε σκοτωθεί μαζί του την Κυριακ, τα έβαλαν σε μια νεκροφόρα και ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη να οδηγήσει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αρχές του Μεξικού ανακοίνωσαν σήμερα πως τα δακτυλικά αποτυπώματα και τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά ενός κακοποιού ο οποίος είχε βρει τον θάνατο την περασμένη εβδομάδα σε ένοπλη σύγκρουση με Πεζοναύτες καταδεικνύουν ότι πρόκειται για τον καταζητούμενο αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης «Ζέτας» Εριμπέρτο Λασκάνο.



Ο Λασκάνο, ή «Εκτελεστής», ήταν ένας από τους πλέον καταζητούμενους κακοποιούς στη χώρα και αποτελεί το πιο σημαντικό στέλεχος του οργανωμένου εγκλήματος που πέφτει θύμα της στρατιωτικού τύπου επιχείρησης του προέδρου Φελίπε Καλδερόν κατά των μεξικανικών συμμοριών.

Οι Ζέτας θεωρούνται μία από τις πλέον επίφοβες εγκληματικές οργανώσεις στο Μεξικό, και έχουν διαπράξει ορισμένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στη χώρα.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger