ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » To βαλς του Στράτου

To βαλς του Στράτου

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 | 02:20



«Βαλς με δώδεκα θεούς» θα χορέψει ο Στράτος Τζώρτζογλου που μιλάει αποκλειστικά στην «Espresso» για τον ρόλο του στη φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στο βιβλίο της Λένας Μαντά και θα προβληθεί στην Κύπρο.

Οπως λέει χαρακτηριστικά ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, «ο ήρωας που υποδύομαι είναι ο Νίκος, ένας άνθρωπος με πολύ πονεμένο παρελθόν, μια και οκτώ χρόνια προτού ξεκινήσει η σειρά από τη στιγμή που τη βλέπουμε, σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα η 12χρονη κορούλα του. Από τότε πέφτει σε κατάθλιψη, η γυναίκα του τον χωρίζει, είναι πρόεδρος σε μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία όπου εργάζεται ο κεντρικός ήρωας.

Είναι μια πατρική φυσιογνωμία και έχει πάντα το θετικό στο μυαλό του. Αυτός ο πόνος άλλους τους κάνει σκληρότερους και άλλους ευαίσθητους. Στη δική μου περίπτωση, τον έκανε να τους βλέπει όλους σαν παιδιά του. Πολλές φορές προτιμάει το καλό των υπαλλήλων και να είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους.

Ζει με το παρελθόν του, θυμάται την κόρη του και κάποια στιγμή, πάλι σε τροχαίο ατύχημα -παραλίγο να τη σκότωνε αυτός- συναντάει μια κοπέλα που αν ζούσε η κόρη του, θα είχαν την ίδια ηλικία». Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, στη συνέχεια: «Αρχίζει μια σχέση μεταξύ των δύο ανθρώπων, με εκείνον να τη βλέπει ως μια άλλη κόρη του και εκείνη να έχει βρει την οικογένεια που δεν είχε ποτέ, μια και βρίσκεται σε κατάσταση αρκετά αυτοκτονική και μετά ανακαλύπτει ότι έπεσε στις ρόδες του αυτοκίνητου. Αυτό τον κάνει να βλέπει με άλλο μάτι το παρόν του. Δίνει νόημα στη ζωή του και γενικά αναπτύσσεται μια πολύ ιδιαίτερη σχέση από την οποία θα γιατρευτούν και οι δύο. Παράλληλα όμως ο ήρωας που υποδύομαι έχει και σχέση με μια νοσοκόμα που παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του, σαν να είναι το alter ego του, πολύ ρεαλιστική και δυναμική, η οποία ταυτόχρονα έχει σχέση με τον άδικο χαμό του κοριτσιού του, κάτι που θα το ανακαλύψει αργότερα».

Οσο για το πώς είναι τα γυρίσματα, ο Στράτος Τζώρτζογλου μας αποκαλύπτει: «Είναι πολύ μεγάλη παραγωγή, δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια, ενώ εγώ είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχα συμμετάσχει και πριν από δύο χρόνια στη σειρά “Με φόντο κόκκινο” όπου έκανα τον κακό, ενώ τώρα ο Νίκος είναι τελείως διαφορετικός. Πατρική φυσιογνωμία. Κινητήριος δύναμη είναι ο ανθρώπινος πόνος που έχει μέσα του. Είναι δύο χαρακτήρες τελείως διαφορετικοί, αλλά η επαγγελματικότητα στην Κύπρο και η συνεργασία μου με Κύπριους ηθοποιούς και σκηνοθέτες εγγυούνται ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι η Μαρία Γεωργιάδου γράφει το σενάριο, ότι έχουμε δουλέψει και σε άλλες σειρές και ότι είναι βασισμένο στο μυθιστορήματα της Λένας Μαντά που σημείωσε μεγάλη επιτυχία ως βιβλίο νομίζω ότι θα κάνει και ξεχωριστή δουλειά».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger