ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Εναντίον της Ελλάδας ο Robert Fico

Εναντίον της Ελλάδας ο Robert Fico

Written By Greekz News on Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012 | 05:40


"Η ευρωζώνη είναι απίθανο να επιβιώσει υπό την παρούσα μορφή της και μία ή περισσότερες χώρες θα την εγκαταλείψουν", υποστήριξε σήμερα ο Πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Robert Fico.
"Θα έρθει ο καιρός που ορισμένες χώρες δεν θα μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό δημοσιονομικής εξυγίανσης και να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους. Μία, ίσως δύο χώρες, δεν θα παραμείνουν στη ζώνη του ευρώ", είπε ο Fico σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Markiza TV.
"Εάν η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να τηρήσει τις υποχρεώσεις της, θα πρέπει να υπάρξει μια ελεγχόμενη έξοδος της χώρας από την ευρωζώνη", πρόσθεσε, εξηγώντας ότι μια "ανεξέλεγκτη έξοδος θα προκαλούσε ζημιά" ...στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας του.
"Επί του παρόντος, πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της, ζητώντας νέες εξαιρέσεις και περισσότερο χρόνο" για την προσαρμογή της πολιτικής λιτότητας, πρόσθεσε.
Nα σημειωθεί ότι η Σλοβακία είναι μία από τις φτωχότερες χώρες της ευρωζώνης και η μοναδική που αρνήθηκε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα το 2010.


ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger