ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » O χάρτης των διαδηλώσεων σήμερα και αύριο

O χάρτης των διαδηλώσεων σήμερα και αύριο

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 | 16:10




Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα, στις 18.00 το απόγευμα, στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά στο υπουργείο Οικονομικών η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Τα συνδικάτα, που διαμαρτύρονται κατά των προωθούμενων νέων οικονομικών μέτρων, ζητούν με κοινή τους ανακοίνωση να ανατραπεί «η πολιτική του μνημονίου, της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων και της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της ανατροπής των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, της διάλυσης της Υγείας της Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους».

Αύριο, με αφορμή και την επίσκεψη στην Αθήνα, της Γερμανίδας καγκελαρίου, 'Ανγκελας Μέρκελ, οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, έχουν εξαγγείλει παναττική 3ωρη στάση εργασίας, από τις 12:00 έως τις 15:00 και συλλαλητήριο στη μία μετά το μεσημέρι και πάλι στην πλατεία Συντάγματος. Παράλληλα το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Ομόνοια και τα μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έξω από τη γερμανική πρεσβεία. Επίσης, οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν σήμερα την 46η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής. Θα συγκεντρωθούν στις 16:30 στο παρκινγκ του Σ.Ε.Φ. (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) και θα αναχωρήσουν στις 17:00 προς το Σύνταγμα.

Κάλεσμα συμμετοχής στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν σήμερα και αύριο στην πλατεία Συντάγματος, απευθύνει το Δίκτυο συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ, με σημείο συνάντησης τη συμβολή Αμαλίας και Όθωνος στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος.

Τη συμμετοχή τους στο αυριανό συλλαλητήριο ανακοίνωσαν και οι λιμενεργάτες οι οποίοι κήρυξαν και στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας. Η προσυγκέντρωση της Ενωσης λιμενεργατών θα γίνει αύριο Τρίτη στις 12:30 στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger