ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Mariah Carey: H Nicki Minaj απείλησε να με σκοτώσει

Mariah Carey: H Nicki Minaj απείλησε να με σκοτώσει

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 | 22:20




Δε λέει να κοπάσει η κόντρα ανάμεσα στη Mariah Carey και τη Nicki Minaj στο American Idol. Την Τετάρτη, οι δύο κριτές του αμερικανικού talent show πιάστηκαν στα χέρια και από ότι φαίνεται δε θέλει καμία από τις δύο να αφήσει το καυγά πίσω της.

Η Nicki Minaj κατηγορεί τη Mariah Carey και τους παραγωγούς του show ότι συνωμότησαν, ώστε να την κάνουν να χάσει την ψυχραιμία της, ενώ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να το ανεχτεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια έχει ξεκαθαρίσει στους υπεύθυνους της εκπομπής ότι την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι παρόμοιο θα σηκωθεί και θα φύγει από το πλατό.

Από την άλλη, η Barbara Walters που παρουσιάζει χρόνια την εκπομπή «The View Today» αποκάλυψε ότι η Mariah Carey της αποκάλυψε εμπιστευτικά ότι η Nicki Minaj την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει! Γι’ αυτό μάλιστα προσέλαβε περισσότερους σωματοφύλακες για να αντιμετωπίσει τις απειλές της.

Φυσικά όλα αυτά έφτασαν στ’ αυτιά της Minaj, η οποία μέσω Twitter απάντησε:

«Όλως τυχαίως, ούτε η κάμερα, ούτε το μικρόφωνο έπιασαν την απειλή με το όπλο. Ούτε οι παραγωγοί δε σε πιστεύουν. Πείτε όχι στη βία».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger