ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πιο λαμπερή από ποτέ η Kylie Minogue

Πιο λαμπερή από ποτέ η Kylie Minogue

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 | 17:20




Τι κι αν έφτασε αισίως τα 44 χρόνια; Η Κάιλι Μινόγκ παραμένει λαμπερή και σέξι, όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς μέσω του τελευταίου της βιντεοκλίπ με τίτλο «Flower». Η Αυστραλή ντίβα δεν διστάζει να τα πετάξει, αφήνοντας λίγα στη φαντασία των ανδρών!

Στο ασπρόμαυρο βιντεοκλίπ η σέξι Κάιλι εμφανίζεται σχεδόν γυμνή μέσα σε δάση και αγρούς, δίνοντας ένα καλό μάθημα στις νέες ποπ σταρ της εποχής. Η Αυστραλή ντίβα μάς παρουσίασε το δεύτερο single από το άλμπουμ της «The Abbey Road Sessions», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου.

Η ημερομηνία είναι σημαδιακή για τη Μινόγκ, καθώς τότε θα συμπληρώνει 25 χρόνια πορείας στην ποπ μουσική. Είχε προηγηθεί το πρώτο single του δίσκου με τίτλο «Timebomb», ένα δυνατό dance κομμάτι που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες, αλλά τώρα η Μινόγκ επέλεξε να μας παρουσιάσει μια μπαλάντα.

Το «Flower» μπήκε από σπόντα στο νέο της δίσκο, καθότι προοριζόταν για το άλμπουμ «Χ» του 2007, αλλά τελικά η 44χρονη τραγουδίστρια επέλεξε να το συμπεριλάβει στον νέο της δίσκο. Εκτός των άλλων, το επετειακό αυτό άλμπουμ θα περιλαμβάνει 16 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως το «Slow» και το «Can’t get you out of my head» σε νέες βερσιόν.

Το νέο single της Κάιλι Μινόγκ είναι διαθέσιμο για δωρεάν download μέσω του iTunes, αλλά με την προϋπόθεση αγοράς του νέου δίσκου.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger