ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ειδική σήμανση για τις υπηρεσίες της επιθυμεί η Google

Ειδική σήμανση για τις υπηρεσίες της επιθυμεί η Google

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 | 04:20


H Google πρότεινε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή να σηματοδοτεί τις δικές της υπηρεσίες στα αποτελέσματα αναζήτησης, στα πλαίσια της υπόθεσης που ερευνά η ΕΕ για εκμετάλλευση της δεσπόζουσας θέσης της εταιρείας στην αγορά.

Στις υπηρεσίες που προτείνει η Google να υπάρχει ειδική σήμανση, περιλαμβάνονται οι χάρτες, οι δείκτες μετοχών, οι πληροφορίες πτήσεων και κάθε άλλη πληροφορία που προκύπτει από υπηρεσίες που ανήκουν στην ίδια και εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης της search engine της.

Ακόμη όμως και να προχωρήσει αυτή η υλοποίηση, η Google θα πρέπει να βρει λύσεις και προτάσεις για να ξεπεραστούν και τα υπόλοιπα τρία θέματα που επίσης υφίστανται και ερευνώνται:

πώς παρουσιάζει περιεχόμενο από άλλα websites

πώς διαχειρίζεται διαφημίσεις που παρουσιάζονται δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης

πώς οι ενέργειές της επηρεάζουν τη δυνατότητα των εταιρειών να αγοράσουν διαφημίσεις σε ανταγωνιστικές υπηρεσίες

Η έρευνα διεξάγεται από το 2010, έπειτα από καταγγελίες εταιρειών και τον περασμένο Ιούλιο, ο πρόεδρος της Google έστειλε επιστολή στον επίτροπο της ΕΕ προτείνοντας συμβιβασμό.

Τότε, ο επίτροπος Almunia είχε δηλώσει πως εάν η Google δεν αλλάξει τις επιχειρηματικές πρακτικές της, θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο που μπορεί να φτάσει το 10% των εσόδων της, τα οποία την προηγούμενη χρονιά, έφτασαν τα 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Επίσης, πως προτιμά μία σύντομη ρύθμιση της υπόθεσης, παρά μια δικαστική διαμάχη.

Πηγή:e-pcmag
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger