ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Giorgio Armani: Διαβατήριό μου η ομορφιά!

Giorgio Armani: Διαβατήριό μου η ομορφιά!

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 21:10


Το επάγγελμά του προστάζει να κάνει όσο το δυνατόν πιο όμορφες τις γυναίκες με τις δημιουργίες του. Η ομορφιά όμως αποτέλεσε διαβατήριο και για τον ίδιο τον Giorgio Armani, ο οποίος παραδέχεται σε συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica ότι λόγω της εμφάνισης του δεν χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά όταν άρχιζε την καριέρα του.

Όπως δηλώνει ο 78χρονος πλέον σχεδιαστής... «μέχρι την ηλικία των 30-32 εργαζόμουν σε κατάστημα έχοντας διάφορες αρμοδιότητες. Και δεν δούλευα σκληρά γιατί ήμουν ωραίος. Είχα την εύνοια των γυναικών που ήταν επικεφαλής στο κατάστημα και έκαναν τα πράγματα πολύ εύκολα για μένα».

Παρόλα αυτά ο Giorgio Armani αποφάσισε να μην αρκεστεί στην εξωτερική του εμφάνιση και να συμβιβαστεί κάνοντας μια μέτρια δουλειά. Έτσι ξεκίνησε και το όνειρο του να κάνει κάτι «μεγάλο» στη ζωή του, δημιουργώντας τελικά έναν από τους πιο διάσημους οίκους μόδας.

«Κατάλαβα ότι δεν μπορούσα και ότι δεν ήθελα να συνεχίσω να ζω έτσι, σε ένα ωραίο επάγγελμα μεν αλλά χωρίς να εργάζομαι σκληρά και χωρίς να ρισκάρω. Κι έτσι έμαθα να καλλιεργώ όλες τις πτυχές του επαγγέλματος.

Αφοσιώθηκα αρχικά στο σχέδιο μόδας γιατί είχα έναν συνέταιρο που αναλάμβανε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις. Όταν όμως ο συνέταιρος μου πέθανε έπρεπε να τα αναλάβω όλα μόνος μου. Έπρεπε να ξυπνήσω και να γίνω αυτό που είμαι σήμερα», δήλωσε ο σχεδιαστής μόδας.

Πριν ασχοληθεί με το χώρο της μόδας ο Giorgio Armani είχε σπουδάσει για τρία χρόνια ιατρική στο πανεπιστήμιο στο Μιλάνο και στη συνέχεια πήγε φαντάρος.

Σε συνέντευξη του που είχε δώσει πριν από κάποιους μήνες δήλωσε ότι θυσίασε την προσωπική του ζωή για να «χτίσει» την αυτοκρατορία αυτή της μόδας, χάνοντας σε φιλίες και στο να βρεί όπως είπε την προσωπική ευτυχία.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger