ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Το Facebook έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου μελών

Το Facebook έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου μελών

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 | 23:30




Το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου μελών έσπασε Facebook. Την ανακοίνωση έκανε ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Το πλέον δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ιδρύθηκε το 2004 στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ των ΗΠΑ.

προσβλέπει στις μεγάλες και αναξιοποίητες αγορές τού αναπτυσσόμενου κόσμου για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.σύμφωνα με ανακοίνωση της επιχείρησης.

Έως σήμερα, οι χρήστες του Facebook είναι υπεύθυνοι για 1,13 τρισεκατομμύρια «Likes» και 219 δισεκατομμύρια φωτογραφίες, ενώ έχουν επιβεβαιωθεί 140,3 δισεκατομμύρια αιτήματα φιλίας.

Το ποσοστό τού συνολικού πληθυσμού που χρησιμοποιεί το Facebook στις έξι ηπείρους, σύμφωνα με το BBC, έχει ως εξής κατά προσέγγιση: Βόρεια Αμερική 45%, Αυστραλία 42%, Ευρώπη 30%, Νότια Αμερική 34%, Ασία 7% και Αφρική 5%. Οι χώρες με τη μεγαλύτερη χρήση είναι οι ΗΠΑ, η Ινδία, η Βραζιλία, το Μεξικό και η Ινδονησία.

Ο αριθμός χρηστών που χρησιμοποιεί το μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσω φορητών συσκευών ανέρχεται πλέον σε 600 εκατομμύρια, αύξηση 48 εκατομμυρίων σε σχέση με τον Ιούνιο.Ενώ ο μέσος χρήστης του Facebook σήμερα είναι 22 ετών.

Σημειώνεται πως η αβεβαιότητα για την δυνητική κερδοφορία του Facebook από τις επισκέψεις μέσω φορητών συσκευών ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που οδήγησαν στην καταβαράθρωση της τιμής της μετοχής του κατά την πολύκροτη είσοδό του στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης τους προηγούμενους μήνες.

Η μετοχή του Facebook αποτιμάται αυτή τη στιγμή στα 22 δολάρια, ενώ η τιμή στόχος όταν ξεκίνησε η δημόσια εγγραφή για την αγορά μετοχών ήταν τα 38 δολάρια.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger