ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Εφαρμόστε σωστά το eyeliner

Εφαρμόστε σωστά το eyeliner

Written By Greekz News on Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012 | 03:10Το να βάζετε eyeliner είναι σαν να φοράτε ψηλά τακούνια: η πρώτη φορά είναι δύσκολη αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Υπάρχει σε μορφή υγρού, σε πεπιεσμένη πούδρα κόμπακτ και σε μολύβι καθώς και σε πολλά χρώματα. Αυτό που θα επιλέξετε εξαρτάται από το στυλ σας και το χρώμα ματιών σας.

Οδηγίες βήμα – βήμα

Ξεκινάμε βάζοντας λίγο κονσίλερ, κρεμώδες φον ντε τεν ή διαφανή πούδρα στο επάνω και κάτω βλέφαρο.

Τραβάμε πολύ απαλά προς τα έξω και προς τα επάνω το βλέφαρο με το δάκτυλό μέχρι να τεντώσει και με το άλλο χέρι εφαρμόζουμε το eyeliner.

Φροντίζουμε η γραμμή του eyeliner να είναι σύριζα στη γραμμή των βλεφάρων. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει κενό με άβαφο βλέφαρο μεταξύ βλεφαρίδων και eyeliner.

Το υγρό eyeliner είναι ίσως το δυσκολότερο στην εφαρμογή, γιατί στεγνώνει σχεδόν αμέσως μόλις τραβήξετε μια γραμμή.

Για αρχή, λοιπόν, ξεκινήστε με gel eyeliner ή με ένα μολύβι. Ειδικά με το μολύβι, η εφαρμογή είναι πολύ πιο εύκολη αλλά το αποτέλεσμα πιο διακριτικό.

Αν τα μάτια σας είναι κοντά το ένα στο άλλο, βάλτε eyeliner μόνο στις εξωτερικές γωνίες. Διαφορετικά, μπορείτε να ξεκινήσετε τη γραμμή από την εσωτερική γωνία με φορά προς τα έξω. Αν επεκτείνετε τη γραμμή και πιο έξω και πάνω από την εξωτερική γωνία των ματιών, θα δείξουν πιο αμυγδαλωτά ακόμη και τα στρογγυλά μάτια.

Ο στόχος του eyeliner, όπως καταδεικνύει και το όνομά του, είναι να «υπογραμμίσει», να τονίσει δηλαδή τα μάτια, να τα κάνει γατίσια ή να ανοίξει το βλέμμα. Αν το παρακάνετε ή αν κυκλώσετε το περίγραμμά τους, θα φαίνονται πιο μικρά, σαν χάντρες.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger