ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Τεράστια νεκρή φάλαινα σε παραλία του Cape Town!

Τεράστια νεκρή φάλαινα σε παραλία του Cape Town!

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 | 23:00




Μία τεράστια νεκρή φάλαινα ύψους 30 μέτρων και βάρους 47 τόνων ξεβράστηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία Muizenberg, κοντά στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

Το σώμα του θαλάσσιου κήτους είχε κατασπαραχθεί από μεγάλους λευκούς καρχαρίες, γεγονός που τους προσέλκυσε μέχρι στα ανοιχτά της ακτογραμμής, κάνοντας τις αρχές να κλείσουν ένα μεγάλο τμήμα της για προληπτικούς λόγους.

Η μετακίνηση της από τους αρμόδιους της περιοχής και τα μέλη της Υπηρεσίας Διαχείρισης Κρίσεων ήταν ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση και μάλιστα στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να τη βγάλουν έξω από το νερό.

Εντυπωσιασμένοι έμειναν οι δεκάδες οδηγοί στον πολυσύχναστο παραλιακό δρόμο της ακτογραμμής False Bay της πόλης, στη θέα του τεράστιου θηλαστικού που μεταφερόταν με μπουλντόζα μπροστά στα μάτια τους!

Τα αίτια θανάτου της φάλαινας αναμένεται να προσδιοριστούν έπειτα από τις εργαστηριακές εξετάσεις, καθώς δεν είναι εύκολο να εκτιμηθεί αν η φάλαινα ήταν ζωντανή όταν δέχθηκε επίθεση από τους καρχαρίες ή αν είχε πεθάνει εξαιτίας κάποιας αρρώστιας.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger