ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μπικίνι αγάπη μου!

Μπικίνι αγάπη μου!

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 18:50

 
Η Μαργαρίτα Γουάτσον είχε κάθε λόγο να αμελεί το σπίτι της: Ο άνδρας της ξενυχτούσε στα συνοικιακά μπαρ του Σικάγο, το παιδί της μεγάλωνε περισσότερο με την φροντίδα (και την σύνταξη) της γιαγιάς του, της μητέρας της δηλαδή, και η ίδια, άνεργη για αρκετό καιρό, βρισκόταν διαρκώς σε κατάσταση απελπισίας.
Όταν η τράπεζα που δανειοδότησε την αγορά του σπιτιού τους απέστειλε ειδοποιητήριο με το οποίο απειλούσε σε κατάσχεσή του, καθώς έξι και πλέον μήνες οι δόσεις του δανείου παρέμεναν επιμόνως... απλήρωτες, το πήρε απόφαση ν' αρπάξει την ζωή της στα χέρια της και να σώσει την οικογενειακή περιουσία.
Μέσω του διαδικτύου έψαχνε για δουλειά, ώσπου έπεσε πάνω σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αγγελία. Ένα κλαμπ στην πόλη ζητούσε γυναίκες για να κρατούν μια... περίεργη συντροφιά στους θαμώνες του: Οι καλλίγραμμες κοπέλες θα χόρευαν "πριβέ" στους απαιτητικούς και καλοπληρωτές πελάτες, φορώντας μόνο ένα άκρως ερεθιστικό μπικίνι. Η θέση είχε κωδικό "Μπικίνι αγάπη μου!"
Θα πείτε τώρα: Πού είναι το περίεργο; Απλώς, στο ότι οι κοπέλες θα πληρώνονταν εφόσον κατάφερναν ο πελάτης να μην τις... αγγίξει!
Η Μαργαρίτα βέβαια σύντομα βρέθηκε και πάλι άνεργη. Πώς έγινε αυτό; Στο πρώτο της βράδυ στην νέα της δουλειά, μέσα στο ημίφως του μαγαζιού, χόρεψε για έναν περίεργο τύπο που όχι μόνο δεν άντεξε να μην την αγγίξει αλλά και την... χούφτωσε για τα καλά και μάλιστα κόντεψε να την βιάσει μπροστά στους έκπληκτους θαμώνες!
Όταν οι μπράβοι άρπαξαν τον άτακτο (και κακοπληρωτή) πελάτη για να τον πετάξουν έξω από το κλαμπ, όλοι τον άκουσαν έκπληκτοι να ουρλιάζει: Είναι η γυναίκα μου ηλίθιοι!

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger