ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ραγκούσης: Η χώρα κατέρρευσε μόλις πήρε τα ηνία της οικονομίας ο Βενιζέλος!

Ραγκούσης: Η χώρα κατέρρευσε μόλις πήρε τα ηνία της οικονομίας ο Βενιζέλος!

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 | 22:10




Σκληρή απάντηση έδωσε ο πρώην υπουργός και πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης στα όσα ισχυρίσθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εναντίον του, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για την αποχώρησή του από το κόμμα.

« Είναι προκλητικό να ζητούν τα ρέστα και να διεκδικούν την εκπροσώπηση του δήθεν νέου και άφθαρτου. Αυτοί που μετείχαν στον πιο σκληρό πυρήνα της κομματικής και κυβερνητικής εξουσίας» είχε αναφέρει ο κ. Βενιζέλος κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ , νωρίτερα σήμερα.

Ο κ. Ραγκούσης απάντησε μέσω «κύκλων»: «Μετά το πρώτο Μνημόνιο, που εφαρμόστηκε η πιο σκληρή πολιτική λιτότητας στη χώρα από το 1974, το ΠΑΣΟΚ , πήγε σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές το Νοέμβριο του 2010 και πέτυχε μια- σπάνια διεθνώς -εκλογική νίκη. Μέχρι τον Ιούλιο του 2011, όπως κατέγραψαν όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, το ΠΑΣΟΚ ήταν πρώτο κόμμα και η χώρα όρθια. Η χώρα, η κοινωνία και η παράταξη κατέρρευσαν, από το καλοκαίρι του 2011 και μετά. Από τότε δηλαδή που τα ηνία της οικονομίας και ουσιαστικά της παράταξης και της χώρας κρατούσε ο Ευ. Βενιζέλος».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger