ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Αγκιλέρα: "Είμαι χοντρή, ξεπεράστε το!"

Αγκιλέρα: "Είμαι χοντρή, ξεπεράστε το!"

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 | 07:30



Η Κριστίνα Αγκιλέρα, η οποία ανέβασε πριν λίγες μέρες το teaser του νέου του βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Body», έδωσε συνέντευξη στο Billboard και τα βαλε με την δισκογραφική της εταιρία αλλά και τις εξαντλητικές δίαιτες που τόσα χρόνια την καταπίεζαν για να δείχνει πολύ αδύνατη. Η πρώτη φορά που ξέσπασε ήταν το 2002 όταν έκανε το πρόμο για τον δίσκο Stripped και κουράστηκε να την πλασάρουν ως ένα κοκαλιάρικο λευκό κορίτσι ενώ η καταγωγή της είναι από το Εκουαδόρ.

“Την επόμενη φορά που με είδαν στην εταιρία, ήμουν πιο παχιά, πιο μελαμψή και γεμάτη piercings! Δεν τους ήταν και πολύ εύκολο να το αποδεχτούν γιατί είχα πάρει 15 κιλά κατά τη διάρκεια του πρόμο και της Stripped περιοδείας. Έκαναν αμέσως μία επείγουσα συνάντηση την οποία χαρακτήρισαν πολύ σοβαρή και μου είπαν πως θα επηρέαζα πολύ κόσμο από τους φανς μου, την παραγωγή και τους σκηνοθέτες μ αυτή την αλλαγή των κιλών.”

Ανέφερε η 31χρονη τραγουδίστρια και πρόσθεσε πως της έκανα ψυχολογικό πόλεμο επειδή αν έμενε έτσι δε θα πουλούσε δίσκους ούτε εισιτήρια για τις συναυλίες της. Στη συνέχεια, τόνισε ότι χρειάζεται μία υπενθύμιση στους συγκεκριμένους κυρίους ότι δεν τους ανήκει αλλά το σώμα είναι δικό της και δεν θα το χρησιμοποιούν όπως θέλουν. "Δουλεύετε μ' ένα χοντρό κορίτσι. Αποδεχτείτε το και ξεπεράστε το.” είπε στους παραγωγούς της όταν ηχογραφούσε το Lotus και με τέτοια φωνή δε νομίζουμε να μην συμβιβαστούν.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger