ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » “Αδιανόητο οι πολίτες να πληρώνουν ακριβά ανταποδοτικά τέλη και η πόλη να μην είναι καθαρή”

“Αδιανόητο οι πολίτες να πληρώνουν ακριβά ανταποδοτικά τέλη και η πόλη να μην είναι καθαρή”

Written By Greekznews 1 on Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012 | 12:20

Η Παράταξη “Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη” συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του δήμου.

Αντιπροσωπεία της παράταξης Ηράκλειο - Ανθρώπινη Πόλη με επικεφαλής τον Νίκο Μπάμπαλο, τον Γραμματέα Γιώργο Πέτρου, την Δέσποινα Αϊβατζίδου, τον Χρήστο Βλαχιώτη, την Μαίρη Αρώνη και τον Δημήτρη Δημητρόπουλου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος στο χώρο εργασίας τους.

Στη συνάντηση κατατέθηκαν οι θέσεις της παράταξης Ηράκλειο - Ανθρώπινη Πόλη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει υπηρεσία και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, το πράσινο και το τεχνικό τμήμα, ενώ και οι εργαζόμενοι κατέθεσαν τις δικές τους θέσεις και απόψεις.

Ενδεικτικά, τονίστηκαν από την παράταξη “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” τα εξής: “Η αποδυνάμωση της υπηρεσίας με τις συνεχιζόμενες μετατάξεις εργαζομένων, η κακή λειτουργία και οργάνωση της υπηρεσίας η καθυστέρηση συντήρησης των οχημάτων (απορριμματοφόρων κλπ), η αδυναμία προμήθειας βασικών ειδών απαραίτητων στην εργασία τους (σακούλες απορριμμάτων), επιλεκτικές συμπεριφορές κλπ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κακής λειτουργίας είναι το γεγονός ότι από τα 15 απορριμματοφόρα της υπηρεσίας λειτουργούν μόνο 4. Όλα αυτά δε έχουν άμεση επίπτωση στην καθημερινότητα των Πολιτών και στην εικόνα της Πόλης. Μια Πόλη βρώμικη με στοιχεία εγκατάλειψης.”

Ο κ. Νίκος Μπάμπαλος δεσμεύτηκε για το δημόσιο χαρακτήρα της διεύθυνσης περιβάλλοντος και τη στήριξη κάθε απόφασης και πρωτοβουλίας που θα κατατείνει σε μια Πόλη καθαρή, πράσινη, ανθρώπινη. Ταυτόχρονα ανέφερε ότι θα ζητήσει και πάλι από τη Δημοτική Αρχή να γίνει ουσιαστική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα «τα ζητήματα καθαριότητας και πρασίνου» και δήλωσε σχετικά: «Σήμερα που οι οικονομικές δυνατότητες της μέσης ελληνικής οικογένειας δεν μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις εντελώς απαραίτητες οικονομικές ανάγκες για τη στοιχειώδη διαβίωση, είναι αδιανόητο οι πολίτες να πληρώνουν ακριβά ανταποδοτικά τέλη και η πόλη να μην είναι καθαρή. Η Δημοτική Αρχή οφείλει να ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά με το πρόβλημα αυτό.»
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger