ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ο Μαριάς για τη λίστα ''Λαγκάρντ''

Ο Μαριάς για τη λίστα ''Λαγκάρντ''

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 | 07:00


''Oι πρώην υπουργοί Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος, ερίζουν για το ποιος είναι περισσότερο υπεύθυνος'', δήλωσε ο Νότης Μαριάς, σχολιάζοντας τη λίστα με τους Έλληνες μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας, αλλά και την εμπλοκή του Ευάγγελου Βενιζέλου.
''Τη στιγμή που η «TRILATERAL» κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη επιτίθεται στα λαϊκά εισοδήματα επιβάλλοντας ένα νέο κοινωνικό και φορομπηχτικό Αρμαγεδδώνα ύψους τουλάχιστον 13,5 δις ευρώ, οι πρώην υπουργοί Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος, ερίζουν για το ποιος είναι περισσότερο υπεύθυνος για τον ανύπαρκτο καταλογισμό των φορολογικών οφειλών όσων έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό και περιλαμβάνονται στη λίστα των 2000 προσώπων που παρέδωσε η κα Λαγκάρντ στην ελληνική κυβέρνηση'', αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς.
Παράλληλα, όπως τονίζει ο Νότης Μαριάς, ''οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούν την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να πράξει άμεσα τα δέοντα. Καμία συγκάλυψη ευθυνών δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από την πλευρά μας''.







Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger