ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Παραλίγο θύμα βιασμού γνωστή ηθοποιός στην Αθήνα

Παραλίγο θύμα βιασμού γνωστή ηθοποιός στην Αθήνα

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 | 21:10




Σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου, έζησε η 28χρονη ηθοποιός Ζωή Ζέρβα, όταν επιδειξίας της επιτέθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να τη βιάσει.

Η αρραβωνιαστικιά του σκηνοθέτη Νίκου Ζερβού, περιέγραψε σοκαρισμένη την επίθεση που δέχτηκε, στις 03:30 το μεσημέρι:

«Είχα φύγει από το γραφείο του Νίκου, και κατευθυνόμουν στην Κυψέλη. Στη γέφυρα Μουστοξύδη, ένας ξένος, πολύ ψηλός και γεροδεμένος άνδρας, που έμοιαζε Μαροκινός, με πλησίασε και ήταν έτοιμος να προβεί σε άσεμνες χειρονομίες εναντίον μου. Τρόμαξα πάρα πολύ όταν συνειδητοποίησα ότι είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα, σαφώς με σκοπό να με βιάσει. Για καλή μου τύχη όμως, πρόλαβα και αμύνθηκα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει kick boxing».

Μάλιστα όπως λέει, ο παραλίγο βιαστής επέμενε να την κυνηγά, παρόλο που τον είχε απωθήσει:

«Όταν κατάφερα ν΄απομακρυνθώ, άρχισε να μου φωνάζει μιλώντας σπαστά ελληνικά: “Δεν καταλαβαίνω, γιατί κάνεις έτσι;” Αμέσως, αφού είδα ότι δεν αποχωρούσε, κάλεσα από το τηλέφωνο μου την αστυνομία, που ήρθε στον τόπο, και κατήγγειλα το γεγονός. Όταν με είδε να παίρνω την αστυνομία, εξαφανίστηκε» λέει η 28χρονη ηθοποιός, που μετά την περιπέτεια της, συμβουλεύει όλους τους γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους να μαθαίνουν πολεμικές τέχνες, ώστε να αμύνονται σε κατάσταση ανάγκης.

Πηγή: Espresso
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger