ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Χωρίς τον Τζιμπούρ στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον Τζιμπούρ στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 01:20




Με μία σημαντική απουσία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα της Τετάρτης με την Άρσεναλ στο «Emirates», για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο λόγος για τον Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον Ζαρντίμ, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αποστολής, για την αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες».

Το κενό του «τρομοκράτη», που σημειωτέον είναι ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» τη φετινή σεζόν με έξι γκολ, στην αναμέτρηση με τους Λονδρέζους αναμένεται να καλυφθεί από τον Κώστα Μήτρογλου.

Πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν προβλήματίζεται μόνο από την απουσία του Τζιμπούρ, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του στο «Emirates» ούτε τον Λιούμπομιρ Φέισα.

Ο Σέρβος μέσος δεν ήταν ακόμη έτοιμος να ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις και κατά συνέπεια τέθηκε εκτός πλάνων του Ζαρντίμ.

Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τους Τζαμέλ Αμπντούν, Φρανσουά Μοντέστο και Γιάννη Φετφατζίδη.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι πλέον καλά, προπονήθηκαν κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού των Πειραιωτών για το ματς με τους «κανονιέρηδες».

Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ντιόγο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger