ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Βουλευτής με "σιδερικό" στο ναό της Δημοκρατίας

Βουλευτής με "σιδερικό" στο ναό της Δημοκρατίας

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 | 22:40




Το ελαφρύ αεράκι σήκωνε το σακάκι του βουλευτή, αφήνοντας να φανεί στη δεξιά του πλευρά το βαρύ αντικείμενο που έφερνε πάνω του. Ο βουλευτής έδειχνε να μην δίνει και πολλή σημασία στο ξάφνιασμα των αστυνομικών της Βουλής και, απερίσπαστος, πέρασε στα ενδότερα του Κοινοβουλίου.

«Στο βουλευτή δεν μπορείς να κάνεις έλεγχο, καθώς του επιτρέπεται να κάνει σχεδόν ό,τι θέλει. Τι θα του πεις; Που πας με το όπλο; Αυτό που κάναμε ήταν να το μεταφέρουμε στους ανωτέρους μας για να το χειριστούν εκείνοι» είπε ένας αστυνομικός για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Γιατί, με το περιβόητο βίντεο τι θα γίνει; Αυτό που τράβηξαν και το ανέβασε η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της και που δείχνει τη φασαρία από ιδιωτική κάμερα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη, αν τη βιντεοσκόπηση έκανε βουλευτής τι θα πάθει; Απολύτως τίποτα. Το ίδιο συμβαίνει και με το όπλο..» συμπλήρωσε ο ίδιος αστυνομικός, ο οποίος έβλεπε για μια βδομάδα το βουλευτή να μπαίνει με το «σιδερικό» στο «ναό της Δημοκρατίας».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger