ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης θα καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση στα Σκόπια

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης θα καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση στα Σκόπια

Written By Ανώνυμος on Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 | 13:20

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης θα καταθέσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης «Σοσιαλδημοκρατική Ένωση» (SDSM).

Όπως ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου ο αρχηγός του κόμματος αυτού, Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, το SDSM αποφάσισε να καταγγείλει τη «φάρσα» στην οποία έχουν επιδοθεί τα δύο μεγάλα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού (σ.σ VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι και το αλβανικό DUI του Αλί Αχμέτι), προσποιούμενα ότι υπάρχει κρίση στους κόλπους του κυβερνητικού συνασπισμού.

Ο κ. Τσερβένκοφσκι, μιλώντας σε συγκέντρωση του κόμματός του στα Μπίτολα (Μοναστήρι), πρόσθεσε ότι το κόμμα του δεν έχει την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι η πρόταση μομφής που θα καταθέσει θα οδηγήσει στην πτώση της κυβέρνησης. Ο αρχηγός του SDSM σημείωσε ότι αυτό που ενώνει τα δύο μεγάλα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού είναι η «διαφθορά και η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Τσερβένκοφσκι κατήγγειλε τα κόμματα των Γκρούεφσκι και Αχμέτι ότι «στήνουν» διαγωνισμούς για δημόσια έργα και αποκομίζουν τεράστια υλικά οφέλη.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger