ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Και νέα επίθεση Ραγκούση στο Βενιζέλο

Και νέα επίθεση Ραγκούση στο Βενιζέλο

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 | 16:50




Νέα επίθεση εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, στην ημερίδα των αποφοίτων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

«Τους είναι πολύ εύκολο να καταστρέφουν και να ξηλώνουν και πολύ δύσκολο να δημιουργούν και να χτίζουν. Τους είναι πολύ εύκολο να έχουν επιβάλει οριζόντιες και άδικες περικοπές εισοδημάτων σε μη προνομιούχους, να έχουν επιβάλει χαράτσια και σα να μη συμβαίνει τίποτε με μια απίστευτη υποκρισία να ισχυρίζονται ότι είχαν στα χέρια τους μια λίστα μεγαλοκαταθετών, από την οποία άλλα κράτη απέσπασαν σημαντικά πρόστιμα, μια λίστα που απεκρύβη ακόμη κι από εμάς, τα μέλη του Υπουργικού Συμβούλιου και της Κυβερνητικής Επιτροπής, άρα εξαπατηθήκαμε, μια λίστα που σαφώς και μπορούσε και έπρεπε πάση θυσία να αξιοποιηθεί».

Ειδικά για τη λίστα, ανέφερε επίσης: «Μια λίστα που ποτέ δεν πρωτοκολλήθηκε επίσημα, συνεπώς πώς να πιστέψει κανείς ότι δεν αλλοιώθηκε και δεν τροποποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εξωθεσμικής της διαδρομής;».

Ο Γ. Ραγκούσης άσκησε κριτική και στην κυβέρνηση Σαμαρά, για την οποία ανέφερε ότι «μόλις η επικοινωνιακή προστασία της Κυβέρνησης εκπνεύσει θα το δουν όλοι καθαρά, θα φανεί ξεκάθαρα. Όχι απλώς δεν είναι Κυβέρνηση μεταρρυθμίσεων, αλλά είναι Κυβέρνηση αντί-μεταρρύθμισης, ακύρωσης μεταρρυθμίσεων».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger