ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Ο μπαμπάς τι λέει;

Ο μπαμπάς τι λέει;

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 06:50



Τον γύρο του κόσμου κάνουν σήμερα δυο φωτογραφίες του 17χρονου Μανφρέντι Αλεμάνο, γιου του δημάρχου της Ρώμης Τζάνι Αλεμάνο, να χαιρετά φασιστικά , στην διάρκεια των διακοπών που έκανε στην Μύκονο μαζί με φίλους του.

Με τίτλο, «Ο μπαμπάς τι λέει;» (Papà che dice?), η ιταλική έκδοση της Huffington Post δημοσιεύει τις φωτογραφίες του νεαρού Αλεμάνο , δημιουργώντας πονοκέφαλο τον δήμαρχο της Ρώμης, ο οποίος - ως τις αρχές της δεκαετίας του 1990 - ήταν μέλος του ακροδεξιού Κοινωνικού Κινήματος, το οποίο είχε δημιουργηθεί από άμεσους συνεργάτες του φασίστα δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι.


Ο νεαρός Αλεμάνο, μαζί με τους φίλους του, χαιρετούν φασιστικά και χαμογελούν στον φακό

Αν και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ο Τζάνι Αλεμάνο – μέσω του νέου κόμματος την Εθνική Συμμαχία- είχε δηλώσει δημόσια ότι αποκηρύττει το φασιστικό του παρελθόν, εν τούτοις έχει δεχθεί έντονες επικρίσεις για την απόφασή του να προσλάβει στον δήμο της Ρώμης πρώην μέλη ακροδεξιών οργανώσεων.


Χωρίς μπλουζάκι , με μεγάλο τατουάζ στο αριστερό ώμο, ο 17χρονος Μανφρέντι χαιρετά φασιστικά με το δεξί χέρι τεντωμένο.

Οι τοπικές και περιφερειακές εκλογές στη Ρώμη προγραμματίζεται να διεξαχθούν εντός 2012, όπως δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών Άννα Μαρία Καντσελιέρι. Η δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η κεντροδεξιά σίγουρα δεν βοηθά τα τοπικά μπερλουσκονικά στελέχη, πολύ περισσότερο τον ίδιο τον Αλεμάνο, η θητεία του οποίου λήγει τον ερχόμενο Απρίλιο.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger