ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Σχόλιο του Τ. Κουίκ για τις δηλώσεις Σημίτη περί μνημονίου

Σχόλιο του Τ. Κουίκ για τις δηλώσεις Σημίτη περί μνημονίου

Written By Greekznews 1 on Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012 | 11:30

από το Γραφείο Τύπου
Ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας αποσπάσματα της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στη Γερμανία, με τα οποία...
«άσκησε σκληρή κριτική για ελλιπή προετοιμασία και κακή εφαρμογή του πρώτου Μνημονίου από τις κυβερνήσεις Παπανδρέου», δήλωσε τα εξής:

«Στο ΠΑΣΟΚ έχουν βαλθεί να μας αποτρελάνουν! Από τη μία ο Ευάγγελος Βενιζέλος που είχε το στικάκι Λαγκάρντ κάτω από το προσκεφάλι του και τώρα έρχεται η σειρά του Κώστα Σημίτη.

Ο πρώην πρωθυπουργός νίπτοντας τας χείρας του για το ότι είναι εκ των πρωταγωνιστών της κατρακύλας της χώρας μας, αποφάσισε να καταγγείλει τους χειρισμούς του Γιώργου Παπανδρέου στον οποίο, όμως, εκείνος έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής, για να έλθει το Μνημόνιο που έπεσε ως κατάρα επάνω στην Ελλάδα.

Μήπως ο κ. Σημίτης θα έπρεπε, επιτέλους, να κάνει για πρώτη φορά μία γενναία αυτοκριτική για τις εγκληματικές λογιστικές κομπίνες του, προκειμένου να βάλει τη χώρα μας στο ευρώ;

Υ.Γ. Υπενθυμίζω ότι το Μνημόνιο 2 το φόρτωσε στις πλάτες του ελληνικού λαού ο Λουκάς Παπαδήμος και του υπενθυμίζω ότι σήμερα έχουμε Υπουργό Οικονομικών το Γιάννη Στουρνάρα. Κατά σύμπτωση και οι δύο πρωτοπαλίκαρα του Κώστα Σημίτη σε όλη την κομπίνα του ευρώ που βρήκε κερδισμένη μόνο τη Goldman Sachs κατά 2 δις».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger