ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μια σφαίρα στο αρχηγείο του Ομπάμα στο Ντένβερ

Μια σφαίρα στο αρχηγείο του Ομπάμα στο Ντένβερ

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 | 11:00




Άγνωστος άνοιξε πυρ το μεσημέρι της Παρασκευής, τοπική ώρα Η.Π.Α., εναντίον του αρχηγείου της προεκλογικής εκστρατείας του υποψήφιου των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, Barack Obama, στο κέντρο του Ντένβερ στο Κολοράντο, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Επικαλούμενο ανακοίνωση της Αστυνομίας ανέφερε ότι την ώρα του συμβάντος εντός του χώρου βρίσκονταν εργαζόμενοι, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Ένας από τους υπαλλήλους δήλωσε ότι μια σφαίρα έσπασε το τζάμι ενός παραθύρου.
Μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη.

«Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 15.00 το μεσημέρι και μέσα στο κτήριο υπήρχαν υπάλληλοι. Εξετάζουμε το υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας», εξήγησε ο Raquel Lopez, εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Ντένβερ, την ίδια στιγμή που εκπρόσωπος από το επιτελείο του Barack Obama αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένοπλος ανοίγει πυρ σε χώρο που συνδέεται άμεσα με τον πρόεδρο των Η.Π.Α.. Τον Νοέμβριο του 2011 ο Oscar Ortega-Hernandez από το Αϊντάχο είχε πυροβολήσει κατά του Λευκού Οίκου, με μια από τις σφαίρες να σφηνώνεται σε παράθυρο του κτηρίου. Ακολούθησε η σύλληψή του δράστη από την Αστυνομία, με το δικαστήριο να του απαγγέλλει επίσημα κατηγορίες λίγους μήνες αργότερα (Ιανουάριος 2012). Την ημέρα της επίθεσης το προεδρικό ζεύγος βρισκόταν στην Καλιφόρνια.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger