ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Πάει για τέσσερις ο Μαρινάκης

Πάει για τέσσερις ο Μαρινάκης

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 | 15:30

Αποφασισμένος να φτιάξει μία ομάδα που θα μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην Ευρώπη είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και γι' αυτό τον λόγο αναμένεται να κινηθεί δυναμικά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μπορεί εντός των συνόρων να μην δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός για να διατηρήσει τα κεκτημένα του, ωστόσο η φετινή του παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, έρχεται ως ακόμα μία απόδειξη της πολύ χαμηλής ποιότητας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το γεγονός αυτό μάλιστα μόνο απαρατήρητο δεν περνάει και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που βλέπει ότι ο τωρινός ο Ολυμπιακός μοιάζει αδύνατο να πρωταγωνιστήσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, την στιγμή που ήδη έχουν περιοριστεί πάρα πολύ και οι ελπίδες του για πρόκριση από τον όμιλο.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών εμφανίζεται διατεθειμένος να κινηθεί δυναμικά κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ώστε να βρεθούν οι ποδοσφαιριστές εκείνοι που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Μάλιστα δείχνει να έχει αποφασίσει να γίνει η απόκτηση τεσσάρων παικτών, όπως αναφέρει η «Live Sport», αφού θέλει να ενισχυθούν οι «ερυθρόλευκοι» σε όλες τις γραμμές.

Συγκεκριμένα δεδομένα όπως φαίνεται θα γίνει κίνηση για τον διάδοχο του Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ με τον Πάντελιτς να μην έχει πολύ μέλλον -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- στον σύλλογο, στην λίστα βρίσκεται και ένας επιθετικός αξιώσεων. Αυτό μάλιστα, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης του συμβολαίου του Τζιμπούρ.

Παράλληλα ενίσχυση έχει κριθεί σύμφωνα με το δημοσίευμα ότι χρειάζεται και στο δεξί άκρο της άμυνας, όπως επίσης και κάτω από τα δοκάρια. Εξάλλου και ο Ζαρντίμ δείχνει να μην έχει κατασταλάξει σε κανέναν εκ των Μέγιερι και Κάρολ για την θέση του βασικού στον «άσο».

www.gazzetta.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger