ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Έρευνα για το βίντεο με την αποχώρηση της Χρυσής Αυγής

Έρευνα για το βίντεο με την αποχώρηση της Χρυσής Αυγής

Written By Ανώνυμος on Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 | 18:30




Το βίντεο που ανέβασε η Χρυση Αυγη στο κανάλι της στο YouTube με τα σημερινά γεγονότα στη βουλή μετά την ένταση που επικράτησε με τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και την αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, προκάλεσε νέους τριγμούς.

Μαλιστα διενεργείται έρευνα από τον φρούραρχο της βουλής, καθώς η η λήψη έχει γίνει είτε από τα θεωρεία είτε από το χώρο όπου κάθονται οι επίσημοι και εικάζεται ότι ο "ένοχος" ενδεχομένως να είναι υπάλληλος της Χρυσής Αυγής στη βουλή. Κάνουν μάλιστα λόγο για προσχεδιασμένη ενέργεια.

Επεισόδιο στην Βουλή με βουλευτές της Χρυσής Αυγής να γιουχάρουν με συνθήματα: "Κλέφτες, λαμόγια, φέρτε την λίστα". Στην συνέχεια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στη βουλή κατα τη διάρκεια της συζήτησης της επερώτησης της Χρυσής Αυγής σχετικά με την ανακήρυξη της Ελληνικής Αποκλειστικής Ζώνης (ΑΟΖ).

Ολα ξεκινησαν όταν ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης είπε ότι «ο Παπανδρέου είναι 25% Ελληνας», ενώ αναφερθείς στον Βαγγέλη Βενιζέλο και τα όσα έχει υποστηρίξει σχετικά με την λίστα Λαγκάρντ, είπε ότι «δεν βρέθηκε ένας εισαγγελέας να του πει "σκάσε"».

Οι βουλευτές του κόμματος εκτόξευσαν πρωτοφανείς ύβρεις και απειλές κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠAΣOΚ Γιάννη Μανιάτη, ενώ νωρίτερα ο Ηλίας Κασιδιάρης ζητούσε από έναν εισαγγελέα «να πει στον Βενιζέλο "σκάσε"» σχετικά με τα όσα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είπε για τη λίστα Λαγκάρντ. .

Την άμεση σύγκληση της διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη, ζητεί το Κίνημα, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «χυδαία και βίαιη επίθεση των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής», από τη συμπεριφορά των οποίων «τίθεται, πλέον, ζήτημα λειτουργίας του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος» και τονίζει:

«Οι επαγγελματίες τραμπούκοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αγωνία μεγάλων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας πρέπει να μάθουν να σέβονται τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό. Αυτό όμως πρέπει να τους το επιβάλλει η ίδια η κοινοβουλευτική δημοκρατία με τα όργανά της».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger