ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Μάρας: Δεν μπορεί να πάρει πτυχίο, γιατί ο καθηγητής συνταξιοδοτήθηκε!

Μάρας: Δεν μπορεί να πάρει πτυχίο, γιατί ο καθηγητής συνταξιοδοτήθηκε!

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 | 22:00




Τι κι αν είναι στο 5ο έτος των σπουδών του στη γυμναστική ακαδημία;; Τι κι αν έχει τιμήσει την Ελλάδα με παγκόσμιους τίτλους και μετάλλια στην ενόργανη γυμναστική;;; Ο Βλάσης Μάρας δεν μπορεί να πάρει το πτυχίο του από τα ΤΕΦΑΑ, επειδή ο καθηγητής που ήταν υπεύθυνος για την προπονησιολογία, Σπύρος Καμπιώτης συνταξιοδοτήθηκε, όπως του ανακοίνωσε ο πρύτανης του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής.

«Δηλαδή, δεν θα αντικατασταθεί για να συνεχίσουμε στο πέμπτο έτος; Τόσα χρόνια θα πάνε χαμένα;» ρώτησε ο Έλληνας πρωταθλητής. Η απάντηση ήταν απογοητευτική: «Δεν παίρνουμε την ευθύνη εμείς. Δεν δύναται να φέρουμε κάποιον αποσπασμένο στη θέση του. Αν θέλετε να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο υπουργείο Παιδείας. Διαφορετικά… αλλάξτε ειδικότητα!».

Σε συνέντευξη του ο 29χρονος πρωταθλητής αδυνατεί να πιστέψει τι συνέβη, προσθέτοντας: «Είμαστε περίπου 14 φοιτητές στη συγκεκριμένη ειδικότητα και μένουμε πλέον ξεκρέμαστοι. Δεν γνωρίζω καν αν θα πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή σε διαφορετικό τομέα ή να περιμένουμε να δοθεί λύση».


Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger