ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Βαλβέρδε για Σπόρτινγκ!

Βαλβέρδε για Σπόρτινγκ!

Written By Ανώνυμος on Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 | 12:10

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία υποψήφιος για να καθίσει στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας μετά την απομάκρυνση του Σα Πίντο.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι στην λίστα των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Σύμφωνα με πηγές που αλιεύσαμε από την Πορτογαλία ο σύλλογος προτίθεται να μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

Οι ουσιώδεις εξελίξεις θα δρομολογηθούν εντός της επόμενης εβδομάδας. Ο «Τσινγκούρι» είναι ψηλά στην σχετική λίστα ενώ ένα άλλο όνομα που «παίζει» δυνατά είναι αυτό του Κο Αντριάνσε. Στην Λισσαβώνα θα περιμένουν να δουν την εικόνα της ομάδας στο επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Πόρτο.

Το εκτός έδρας παιχνίδι της Σπόρτινγκ είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή. Από την Δευτέρα και μετά οι παράγοντες της Σπόρτινγκ θα καταλήξουν στις τελικές τους αποφάσεις αν και βάσει των όσων προκύπτουν από την Πορτογαλία ο Βαλβέρδε είναι ένας τεχνικός που τους αρέσει πολύ και ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας προπονητής.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger