ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Βρούτσης: Τέλος στην απογραφή για τις συντάξεις με την "Αριάδνη"

Βρούτσης: Τέλος στην απογραφή για τις συντάξεις με την "Αριάδνη"

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 | 20:30




Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιχείρηση «Αριάδνη» με την οποία οι ασφαλισμένοι θα πρέπει από το νέο έτος να περνούν από τον συμβολαιογράφο προκειμένου να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε δημογραφική ή οικογενειακή αλλαγή.

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννςη Βρούτσης μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1 χαρακτήρισε την «Αριάδνη» ένα εργαλείο που θα δώσει λύσεις.

«Θα δοθεί ένα τέλος στην απογραφή για τις συντάξεις. Δε θα χρειάζεται να στηθούν σε ουρές κάθε χρόνο 2,5 εκ. συνταξιούχοι» σημείωσε ο κ. Βρούτσης, επισημαίνοντας ότι την ίδια ώρα θα εξοικονομούνται 500 εκ. ευρώ το χρόνο για τα δημόσια ταμεία.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, «θα σταματήσει για πάντα η παραβατικότητα στα ασφαλίστικα ταμεία και θα ελαττωθεί σημαντικά η γραφειοκρατία».

Μιλώντας, εξάλλου, για τα μέτρα, ο κ. Βρούτσης υπογράμμισε ότι «είναι δύσκολα αλλά αναγκαία προκειμένου να πάρουμε τα 31,5 δισ. ευρώ που είναι απαραίτητη για τη χώρα μας».

«Είναι θλιβερή αλλά δύσκολη κατάσταση, την οποία πρέπει να υποστούμε» κατέληξε ο κ. Βρούτσης.

Απαντώντας, τέλος, σε ερώτηση για το δώρο Χριστουγέννων, ο κ. Βρούτσης σημείωσε ότι φέτος θα δοθεί κανονικά, αποκαλύπτοντας ωστόσο ότι θα είναι και η τελευταία καθώς «οι αλλαγές θα εφαρμοστούν από του χρόνου».
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger