ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » ...Κέρδισε ο Χάβος

...Κέρδισε ο Χάβος

Written By Ανώνυμος on Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 | 15:40

Για περισσότερο από τρεις ώρες ο Αντρέας Δημητρέλος και οι συνεργάτες του συζητούσαν στο Κεφαλάρι με τον Έλληνα τεχνικό και έμειναν εντυπωσιασμένοι από το πόσο καλά ήξερε την ομάδα και ξεχωριστά κάθε παίκτη.

Στις 22:30 ο Ανδρέας Δημητρέλος με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συναντήθηκε με τον Μάκη Χάβο, όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr, το όνομα του οποίου βρισκόταν στη λίστα των υποψηφίων αντικαταστατών του Βαγγέλη Βλάχου μαζί με εκείνα των Λίνεν, Δέλλα, Πάντις, Ουζουνίδη και Κόουλμαν.

Η συνάντηση διήρκεσε για περισσότερο από τρεις ώρες μια και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, και σε αυτή αποδείχτηκε πως ο Έλληνας τεχνικός ήταν απόλυτα διαβασμένος όσο αφορά στο ρόστερ της ΑΕΚ, και πιο συγκεκριμένα σε κάθε ένα ποδοσφαιριστή που διαθέτει σε κάθε θέση η Ένωση.

Ο Μάκης Χάβος ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το πλάνο, την αγωνιστική του σκέψη – φιλοσοφία, και η αλήθεια είναι ότι οι διοικούντες την ΑΕΚ έδειξαν και έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ετοιμότητά του και την οργάνωσή του, αλλά και τις γνώσεις του γύρω από την ΑΕΚ.

Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού ο Έλληνας τεχνικός προϋπήρχε στην Ένωση, προτού καν γίνουν μέλη του Δ.Σ. οι συνομιλητές του στην αποψινή συνάντηση.

www.gazzetta.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger