ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Κακά και Κριστιάνο στο μεταγραφικό στόχαστρο

Κακά και Κριστιάνο στο μεταγραφικό στόχαστρο

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 | 17:20

Κακά και Κριστιάνο στο μεταγραφικό στόχαστρο
Γαλατάσαραϊ και Ανζί ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο και η Παρί για τον Πορτογάλο -

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αργεί ακόμη, ωστόσο το κακό ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα δίνει τροφή σε αρκετές συζητήσεις και μεταγραφικά σενάρια. Συγκεκριμένα η Γαλατάσαραϊ μέσω του προέδρου της εξέφρασε την πρόθεσή της να κάνει… Σουλτάνο στοπν Βόσπορο τον Κακά, ωστόσο ο πρόεδρος των μαδριλένων κ. Φλορεντίνο Πέρεθ διέψευσε τα σενάρια λέγοντας ότι «ουδέποτε είπαμε ότι είναι προς πώληση ο βραζιλιάνος σταρ και ουδέποτε επιχειρήσαμε να τον πουλήσουμε. Ηρθε στον σύλλογο πριν από τρία χρόνια και έχει αποφέρει σημαντικά κέρδη».

Εκτός από τη Γαλατάσαραϊ πάντως, ενδιαφέρον για τον 30χρονο βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό έχει δείξει και η ρωσική Ανζί. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Ρώσος ατζέντης κ. Σούμι Μπαμπάεφ: «Η Ανζί ενδιαφέρεται εδώ και αρκετό καιρό για τον Κακά, ωστόσο δεν είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που μπορεί να έρθει εύκολα. Περισσότερα πάντως, θα μπορέσουμε να πούμε όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος».

Ενδιαφέρον όμως, υπήρξε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Παρί Σεν Ζερμέν πλησίασε τον ατζέντη του πορτογάλου σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ισπανίας βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις του. Από εκεί φαίνεται ότι διέρρευσε η φιλοδοξία του Κριστιάνο να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο ξεπερνώντας τον Λιονέλ Μέσι και τον Σάμουελ Ετό της Ανζί, αίτημα στο οποίο αρνείται να υποκύψει η Ρεάλ Μαδρίτης δεδομένων των νέων φορολογικών μέτρων. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport» η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει 15 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον πορτογάλο σταρ προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στο Παρίσι.
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger