ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Εθνική: Έτοιμος ο Τζαβέλλας

Εθνική: Έτοιμος ο Τζαβέλλας

Written By Ανώνυμος on Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 | 11:24




Μετά τις απανωτές ατυχίες με τους τραυματισμούς των Χριστοδουλόπουλου και Βύντρα (σ.σ.: αμφότεροι τέθηκαν εκτός αποστολής) στη σημερινή προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου προέκυψε επιτέλους κι ένα ευχάριστο νέο για τον Φερνάντο Σάντος.

Τα καλά… μαντάτα έρχονται από τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεση του ομοσπονδιακού μας προπονητή, εν όψει της αναμέτρησης με τη Βοσνία, που θα διεξαχθεί αύριο (21:45) στο «Καραϊσκάκη», για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο οπισθοφύλακας της Μονακό ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση, δείχνοντας ότι είναι ετοιμοπόλεμος για το κρίσιμο ματς με τους Βόσνιους.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το σημερινό πρόγραμμα, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, είχε διάρκεια μικρότερη από μία ώρα και περιελάμβανε ζέσταμα, σπριντάκια και κορόιδο, με τους διεθνείς μας να συμμετέχουν στη συνέχεια σε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος παρακολούθησε αρκετός κόσμος, που εμψύχωσε τους διεθνείς μας, ζητώντας τους παράλληλα τη νίκη στο αυριανό ματς με τη Βοσνία. Zougla.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger