ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » , » Ψάχνει την ελπίδα η ΑΕΚ

Ψάχνει την ελπίδα η ΑΕΚ

Written By Ανώνυμος on Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 | 18:20




Φτερά για να πετάξει ξανά ψάχνει ο «Δικέφαλος»! Η ισοπαλία με την Κέρκυρα, η διοικητική κατάσταση και η έλλειψη προπονητή έχουν φέρει την ΑΕΚ στον πάτο του βαρελιού, ψάχνοντας απεγνωσμένα μια ελπίδα.

Ο σπουδαίος λογοτέχνης Αντώνης Σαμαράκης στο «Ζητείται ελπίς» αναφέρεται σε έναν γιατρό που βγαίνοντας από το σπίτι μιας άρρωστης αναφώνησε επισήμως: «Δεν υπάρχει πλέον ελπίς»...

Η ΑΕΚ είναι «βαριά άρρωστη», αλλά ψάχνει για ελπίδα προκειμένου να σωθεί. Κάθε μέρα που περνάει είναι όλο και πιο κρίσιμη, περιμένοντας εξελίξεις με τους υποψήφιους επενδυτές, αλλά το κυριότερο, προσπαθώντας να καλύψει το κενό στη θέση του προπονητή που η ίδια δημιούργησε με την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου και η ίδια δεν μπόρεσε να καλύψει, με αποτέλεσμα στο ματς με την Κέρκυρα να εμφανιστεί ως υπηρεσιακός προπονητής ο Μανώλης Παπαδόπουλος.

Οι παίκτες πήγαν χθες στα Σπάτα για να κάνουν προπόνηση και έμαθαν από τον Ανδρέα Δημητρέλο ότι θα πάρουν ρεπό Δευτέρα - Τρίτη για να ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, με την προσδοκία ότι μέχρι τότε θα έχει βρεθεί επιτέλους προπονητής.

Υποψήφιοι είναι οι Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Μίλικο Πάντις. Χθες ο Δημητρέλος επικοινώνησε και με τους δύο, πρώτα με τον Πάντιτς και αργά το βράδυ τον Κονσεϊσάο, η περίπτωση του οποίου είναι περισσότερο δύσκολη καθώς εργάζεται στην πορτογαλική Ολαένσε.

Δύο μέρες ρεπό περισσότερες πήρε πάντως ο Γιάννης Κοντοές που φαίνεται ότι είναι στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση απ' όλους και ο Δημητρέλος του ζήτησε να επιστρέψει την Παρασκευή προκειμένου να ξεκουραστεί ψυχικά και να επανέλθει πιο ήρεμος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με την πρόσληψη του νέου προπονητή, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει την ψυχοολογία της ομάδας, αν και η συνέχεια στο πρωτάθλημα είναι τρομερά δύσκολη καθώς ακολουθούν αγώνες με ΠΑΟΚ (εκτός), Παναθηναϊκό (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός), με παρένθεση το ματς με τον Πλατανιά στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΑΕΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1-1

Δύο ακόμη εβδομάδες (μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος) θα χρειαστεί να περιμένει η ΑΕΚ, μήπως και κατακτήσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την Κέρκυρα (1-1).

Οι «Φαίακες» άνοιξαν το σκορ στο 30' με τον Βενέτη και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο κόσμος άρχισε τη γιούχα από την κερκίδα. Στην επανάληψη η εικόνα βελτιώθηκε και στο 74' ο Παυλής με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

«Τα παιδιά στο 2ο ημίχρονο κατέθεσαν την ψυχή τους. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε» τόνισε ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ Μανώλης Παπαδόπουλος. «Ο,τι παίρνεις εκτός έδρας είναι καλό» παραδέχθηκε ο προπονητής της Κέρκυρας Βαγγέλης Μάντζιος.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κατίδης, Ρίκκα (59' Γροντής), Λαγός, Φουρτάδο, Μπουγαΐδης (46' Κορδέρο), Παπαδημητρίου, Αρκούδας (67' Παυλής), Κουτρουμπής.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Εντερ Μοντέιρο, Τσουμάνης, Γιάντσης (84' Κρητικός), Χαμπλ (25' Σταμόγιαννος), Ζουμπουλάκης, Βασιλόγιαννης (68' Τσοκάνης).

ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ»

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1

Ο ΟΦΗ σταμάτησε τη νικηφόρα πορεία του ΠΑΟΚ παίρνοντας ισοπαλία στο «Γεντί Κουλέ» με σκορ 1-1 που αδικεί κατάφωρα τους φιλοξενούμενους. Ενα κακώς ακυρωθέν γκολ του Φωτάκη 19' και ένα πέναλτι (με αποβολή του Γλύκου) που σηκώνει μεγάλη συζήτηση συνέθεσαν το «κυτίο παραπόνων» του «Δικεφάλου» που αν και με δέκα παίκτες στην επανάληψη, ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 8' με τον Παπάζογλου από λάθος έξοδο του Γλύκου και δέκα λεπτά αργότερα ο Φωτάκης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 40' ο Κουτσιανικούλης ανατράπηκε από τον Γλύκο που πήρε την κόκκινη κάρτα. Η αποβολή προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες γιατί Ιντζίδης και Λίνο είχαν σπεύσει να καλύψουν τον «Κούτσια», όμως ο διαιτητής Δημητρόπουλος ήταν ανένδοτος. Ο Χακόμπο, αν και κρύος, απέκρουσε το πέναλτι του Σίσιτς και κράτησε το 1-1 που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Στο 90'+2 αποβλήθηκε ο Βάντο.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Μονιάκης (53' Κουρδάκης), Βάντο, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Βερόν, Μπανούσης (69' Ζορμπάς), Ιωαννίδης, Κουτσιανικούλης (79' Περογαμβράκης), Σίσιτς, Παπάζογλου.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (40’ Χακόμπο), Ετο, Λίνο (66' Σταφυλίδης), Ιντζίδης, Κουμάλο, Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Ρομπέρ (44' Χακόμπο), Σαλπιγγίδης (71' Πέλκας), Αθανασιάδης.

ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗ... ΔΟΞΑ Η «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

Η «βασίλισσα του Βορρά» έκλεψε τη... δόξα και τη νίκη από τον Ατρόμητο στα τελευταία λεπτά και από το 0-2 που βρέθηκε να χάνει στο 88' πήρε μια ανέλπιστη ισοπαλία με σκορ 2-2. Η ομάδα του Μπάγεβιτς προηγήθηκε στο 12' με τον Καραμάνο και με αυτογκόλ του Γεωργέα στο 21' άνοιξε τη διαφορά, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι που έχασαν πολλές ευκαιρίες (είχαν και αυτο-δοκάρι με τον Ιγκλέσιας στο 17') δεν τα παράτησαν και έκαναν τη μεγάλη ανατροπή στην εκπνοή του αγώνα. Μείωσαν με κεφαλιά του Καφέ στο 88' και ισοφάρισαν στο 90' με τον Μπαργκάν.

«Ημασταν απρόσεκτοι» δήλωσε ο Μπάγεβιτς, ενώ ο (μαθητής) του Νίκος Καρύδας τόνισε: «Η αξία του αποτελέσματος είναι μεγάλη όταν απέναντί σου έχεις έναν αντίπαλο όπως ο Ατρόμητος και έναν προπονητή όπως ο κ. Μπάγεβιτς».

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Γεωργέας (47' Μπεζέρα), Κάλι, Καλογέρης (59' Καλτσάς), Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Κόστλι, Ιωάννου (83' Μπελόν).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο (90+3' Ταυλαρίδης), Επστάιν, Μπέλιτς (57' Δημούτσος), Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (86' Καραγκούνης).

ΒΓΗΚΑΝ «ΠΑΝΘΗΡΕΣ» ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-2

Τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις συνέχισαν οι παίκτες του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι» αυτή τη φορά επικράτησαν του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας 2-1 και έτσι πέτυχαν την πέμπτη τους νίκη σε έξι παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα.

Η συγκεκριμένη επίδοση είναι η καλύτερη στην ιστορία της ομάδας της Νέας Σμύρνης στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Πανιώνιος έχει να ηττηθεί εκτός έδρας από τους Γιαννιώτες από το 1983 καθώς σε 17 ματς μετρά 10 νίκες και 7 ισοπαλίες. Οσον αφορά το χθεσινό ματς, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2' με τον Ιλιτς. Ωστόσο η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει στο 36' με τον Γουνδουλάκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 71' ο Λαμπρόπουλος (φωτ.) ολοκλήρωσε την ανατροπή των φιλοξενούμενων διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 με καρφωτή κεφαλιά.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Πάντος, Τσουκαλάς (82' Νικλητσιώτης), Λίλα, Βίλα, Γεωργίου (65' Τζάνης), Κοροβέσης (77' Γιάκος), Ιλιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ανδράλας, Κούρος, Γουνδουλάκης, Ρόβας, Σάμαρης (66' Μενδρινός), Αραβίδης, Κολοβός (58' Ντούνης), Καμπάνταης (73' Διαμαντάκος).

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ

ΑΡΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-2

Σπουδαία νίκη πήρε χθες ο Πλατανιάς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καθώς επικράτησε του Αρη 2-0. Οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται πλέον στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έπαιζαν αμυντικό ποδόσφαιρο, ωστόσο οι αντεπιθέσεις τους ήταν «φωτιά» για την άμυνα των γηπεδούχων.

Ετσι με το ξεκίνημα του ματς οι «κίτρινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να γίνουν επικίνδυνοι για τον Κηπουρό. Ωστόσο, οι Κρητικοί ήταν πιο αποτελεσματικοί και σε μία από τις πολλές αντεπιθέσεις που έβγαλαν στο 1ο ημίχρονο κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 38', χάρη στο εύστοχο σουτ του Κάλαϊτζιτς.

Το ίδιο έργο συνεχίστηκε και στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Αρης είχε τις φάσεις, αλλά ο Πλατανιάς ήταν αυτός που πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 66' με τον Ουντότζι, ύστερα από έξυπνη πάσα του Κανακούδη.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Αγκάνθο, Καπετάνος, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Σουνάς, Νταμαρλής (71' Παπαστεριανός), Ασλανίδης (Γκέσιος 46'), Ψυχογιός, Κοέλιο (Κανούλας 63').

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Κάλαϊτζιτς, Ντοέ, Ούκαρ (Μαρτσέτα 90'), Αγκιλέρα, Αναστασάκος (Ναζλίδης 81'), Ουντότζι, Μαρτσάκης (Γκονσάλες 61'). Espressonews.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger